Рецепт Мармелад з желатином
Солодощі з дитинства! Смак апельсинового і лимонного мармеладу, посипаного цукром, всіх поверне в безтурботну пору. Нескладне і шалено смачна страва стане відмінним десертом для будь-якого столу.
опис приготування:
Мармелад завжди був найбільш бажаним дитячим ласощами. Але також і жоден дорослий не відмовився б від зацукрованих желейних шматочків.
Запах цитруса зможе привнести почуття свята до будь-якого застілля. Можна подавати його як самостійний десерт (наприклад, з чаєм або соком), а також використовувати як прикрасу або складову для торта або для якогось іншого складного десерту.
Як приготувати мармелад з желатином, читаємо далі. пробуємо дивувати!
- Апельсиновий сік— 100 мілілітрів
- вода— 100 мілілітрів
- Лимонний сік— 4-6 Ст. ложок
- білий цукор— 400 мілілітрів(відміряйте в мірній гуртку)
- апельсинова цедра— 1 Ст. ложка
- лимонна цедра— 1 Ст. ложка
- желатин— 20 грам
2 У воду відправляємо цукор, цедру лимона і апельсина, а також лимонний сік.
Всю цю масу ставимо на вогонь і доводимо до кипіння. кип'ятимо 3 хвилини, постійно помішуючи, поки цукор не розтане.
3 Знімаємо з вогню і в цей посуд додаємо желатин з соком, добре перемішуємо до однорідної маси.
Проціджуємо через сито, щоб не було зайвих грудочок.
4 Беремо формочки на вибір, вистилає їх зсередини харчовою плівкою і акуратно заливаємо. Форму відправляємо в холодильник до повного загустіння.
Смачного!
Подібні рецепти
Домашній мармелад з желатином з варення
Простий і смачний десерт, що є особливо актуальним в теплу пору року. Нема чого робити готове желе з упаковки, якщо його можна замінити домашнім. розповідаю, як приготувати молочне желе з желатином. опис приготування: Таке желе можна давати дітям, адже продукти для його приготування свіжі. Мож...
Мандариновий мармелад
мандариновий мармелад — чудове доповнення сніданку, полудня або святкового десерту. Ви можете приготувати його з цілими часточками будь-яких цитрусових, які буде приємно жувати. опис приготування: За цим рецептом ви можете приготувати не тільки мандариновий мармелад. Ви можете використовувати ...
Мармелад з айви
Мармелад з айви — десерт, який зародився в сонячній країні Португалії. До речі, мармелад дослівно з португальської означає варення з айви. А сама айва перекладається як Мармела (варення). опис приготування: Мармелад з айви — це дуже смачні ласощі, яке вимагає достатню кількість часу і сил. Під...
Мармелад з апельсинів
Хочете приготувати дивно смачний і ароматний, а головне — натуральний мармелад з апельсинів в домашніх умовах? Тоді запам'ятовуйте рецепт і обов'язково повторіть його на своїй кухні. опис приготування: Цей рецепт приготування мармеладу з апельсинів підходить не тільки для миттєвого вживання, а...
Мармелад в мікрохвильовці
Вам напевно не доводилося куштувати такої приголомшливо смачний мармелад. ніжний, соковитий, яскравий, як промінчики весняного сонця. Сам проситься в рот! опис приготування: Завдяки мікрохвильовці можна приготувати чудовий мармелад з шкурок грейпфрута. Перед приготуванням зніміть з них зайву ц...