Рецепт Молочна вуха

Рецепт Молочна вуха
Кількість порцій: 5 Час приготування: 2 г. 0 хв.
Ця страва в Фінляндії подається на весіллях, а в багатьох будинках воно вважається особливим. Жодне торжество не обходиться без молочної юшки (kallakeytto).

опис приготування:

У нашій родині молочна вуха в домашніх умовах — найкраща альтернатива звичним перших страв. Більш того, якщо ви стежите за фігурою, такий суп послужить непоганим блюдом для розвантажувальних днів, тільки тоді вершки беріть мінімальної жирності.

  • Червона риба— 450 грам
  • цибулина— 1 штука
  • морква— 1 штука
  • Картопля— 4 штуки
  • вершки— 200  мілілітрів
  • борошно— 1  Ст. ложок
  • Сіль і перець— За смаком
молочна вуха - фото крок 1 1. Для початку слід розібратися з рибою. Я брала для молочної юшки в домашніх умовах хвіст горбуші.

молочна вуха - фото крок 2 2. Поставте на сильний вогонь, доведіть до кипіння, зніміть піну , посоліть і додайте за смаком приправи. У бульйон додайте також очищену цілу цибулину і нарізану соломкою моркву. В цей час почистіть картоплю і наріжте його кубиками середнього розміру.

молочна вуха - фото крок 3 3. Після закипання вуха вариться не більше 15 хвилин. через 10 хвилин слід дістати з бульйону цибулину, зменшити вогонь і закинути картопля.

молочна вуха - фото крок 4 4. Поки вариться риба і картопля, потрібно змішати вершки і борошно. Борошно не дає вершкам згорнутися, роблячи суп густої консистенції.

молочна вуха - фото крок 5 5. Додайте отриману масу в суп, ретельно помішуючи. Зробіть вогонь зовсім маленьким і доведіть суп до готовності.

молочна вуха - фото крок 6 6. Подавати суп краще гарячим, притрусивши його трохи зеленню.

Подібні рецепти

Молочна рисова каша

Царська вуха (оригінальний рецепт)

У кожного з нас все дитинство пройшло поруч з тарілкою каші. Багато і до цього дня із задоволенням її їдять. вона живильна, корисна і смачна. Сьогодні я розповім, як приготувати молочну рисову кашу. опис приготування: Така каша виходить воістину смачною і повітряної. Гарбуз надає каші приємний...

Малосольні огірки по-угорськи

Малосольні огірки по-угорськи

Любіть домашні пікантні закуски? Тоді зверніть увагу на цей вельми оригінальний варіант приготування малосольних огірків по-угорськи. процес простий, а результат — приголомшливий! рекомендую. опис приготування: Це незвичайний рецепт, адже крім традиційного розсолу тут доданий житній хліб. Спец...

Маринований буряк

Маринований буряк

маринований буряк — відмінний інгредієнт для найрізноманітніших салатів. розповідаю, як правильно замаринувати буряк. опис приготування: Вареную свеклу я, чесно кажучи, практично не переварюю з дитинства. Але ось парадокс — маринована буряк заходить просто чудово. Її я використовую двома спосо...

Молочний десерт з бананами і висівками

Молочний десерт з бананами і висівками

Такий коктейль замінить будь-який десерт і навіть сніданок. Завдяки наявності в складі висівок молочний десерт надовго додасть вам відчуття ситості. Спробуйте! опис приготування: Приготуйте густий, ніжний і ситний коктейль. Додавайте різні фрукти і кожен раз у Вас вийде новий напій. В даному р...

Макарони з сиром і гарбузом

Макарони з сиром і гарбузом

Сьогоднішній рецепт порадує любителів гарбуза, пропоную приготувати з неї соус до макаронів — простий і смачний. Рецепт навіяний італійською кухнею, а точніше одним з її поєднань. опис приготування: Сир для цього блюда повинен бути плавким і жирним, добре підходять сорти твердого сиру, типу «Р...