Рецепт Молочна вуха
Ця страва в Фінляндії подається на весіллях, а в багатьох будинках воно вважається особливим. Жодне торжество не обходиться без молочної юшки (kallakeytto).
опис приготування:
У нашій родині молочна вуха в домашніх умовах — найкраща альтернатива звичним перших страв. Більш того, якщо ви стежите за фігурою, такий суп послужить непоганим блюдом для розвантажувальних днів, тільки тоді вершки беріть мінімальної жирності.
- Червона риба— 450 грам
- цибулина— 1 штука
- морква— 1 штука
- Картопля— 4 штуки
- вершки— 200 мілілітрів
- борошно— 1 Ст. ложок
- Сіль і перець— За смаком
2. Поставте на сильний вогонь, доведіть до кипіння, зніміть піну , посоліть і додайте за смаком приправи. У бульйон додайте також очищену цілу цибулину і нарізану соломкою моркву. В цей час почистіть картоплю і наріжте його кубиками середнього розміру.
3. Після закипання вуха вариться не більше 15 хвилин. через 10 хвилин слід дістати з бульйону цибулину, зменшити вогонь і закинути картопля.
4. Поки вариться риба і картопля, потрібно змішати вершки і борошно. Борошно не дає вершкам згорнутися, роблячи суп густої консистенції.
5. Додайте отриману масу в суп, ретельно помішуючи. Зробіть вогонь зовсім маленьким і доведіть суп до готовності.
6. Подавати суп краще гарячим, притрусивши його трохи зеленню.
Подібні рецепти
Царська вуха (оригінальний рецепт)
У кожного з нас все дитинство пройшло поруч з тарілкою каші. Багато і до цього дня із задоволенням її їдять. вона живильна, корисна і смачна. Сьогодні я розповім, як приготувати молочну рисову кашу. опис приготування: Така каша виходить воістину смачною і повітряної. Гарбуз надає каші приємний...
Малосольні огірки по-угорськи
Любіть домашні пікантні закуски? Тоді зверніть увагу на цей вельми оригінальний варіант приготування малосольних огірків по-угорськи. процес простий, а результат — приголомшливий! рекомендую. опис приготування: Це незвичайний рецепт, адже крім традиційного розсолу тут доданий житній хліб. Спец...
Маринований буряк
маринований буряк — відмінний інгредієнт для найрізноманітніших салатів. розповідаю, як правильно замаринувати буряк. опис приготування: Вареную свеклу я, чесно кажучи, практично не переварюю з дитинства. Але ось парадокс — маринована буряк заходить просто чудово. Її я використовую двома спосо...
Молочний десерт з бананами і висівками
Такий коктейль замінить будь-який десерт і навіть сніданок. Завдяки наявності в складі висівок молочний десерт надовго додасть вам відчуття ситості. Спробуйте! опис приготування: Приготуйте густий, ніжний і ситний коктейль. Додавайте різні фрукти і кожен раз у Вас вийде новий напій. В даному р...
Макарони з сиром і гарбузом
Сьогоднішній рецепт порадує любителів гарбуза, пропоную приготувати з неї соус до макаронів — простий і смачний. Рецепт навіяний італійською кухнею, а точніше одним з її поєднань. опис приготування: Сир для цього блюда повинен бути плавким і жирним, добре підходять сорти твердого сиру, типу «Р...