Рецепт Молочные коржики

Рецепт Молочные коржики
Кількість порцій: 6-7 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Всі знають смак молочних коржиків ще зі школи, і дуже часто хочеться згадати той час, тому розповім, як приготувати молочні коржики будинку. Це дуже просто і швидко, а головне - смачно!

опис приготування:

Якщо ви скучили за смаком і ароматом молочних коржиків, обов'язково подивіться цей рецепт! Традиційні коржики стануть незамінними під час чаювання або свят. Обов'язково остудіть коржики, щоб вони стали більш хрусткими. Коржики, приготовані за цим рецептом, виходять неймовірно смачними і ароматними. Вони відмінно підійдуть до молочних напоїв, особливо якщо додати трохи меду або ягідного джему. Обов'язково порадуйте своїх близьких такий випічкою!

  • борошно— 400-450 грам
  • цукор— 200 грам
  • молоко— 100 мілілітрів
  • Вершкове масло— 100 грам
  • яйце— 1 штука
  • жовток— 1 штука
  • розпушувач— 1 Чайна ложка
  • Ванільний цукор— 1 щіпка
Молочные коржики - фото крок 1 1. Приготуйте цукровий сироп: цукор змішайте з водою і доведіть на слабкому вогні до кипіння. Потім прокип'ятіть ще кілька хвилин і остудіть до кімнатної температури.

Молочные коржики - фото крок 2 2. Розм'якшене масло збийте з допомогою міксера з яйцем і додайте цукровий сироп. Додайте ванілін і поступово додайте просіяне борошно з розпушувачем.

Молочные коржики - фото крок 3 3. Замісити еластичне тісто. Розкачайте тісто в пласт товщиною приблизно 0,7-1 см і з допомогою форми виріжте коржики. Викладіть їх на застелений пергаментним папером деко і змастіть жовтком, злегка збитим з водою.

Молочные коржики - фото крок 4 4. Випікайте коржики в розігрітій до 200 градусів духовці протягом 15-20 хвилин. Дайте їм охолонути на решітці. Смачного!

Подібні рецепти

Малосольні огірки по-угорськи

Ірландські пісочний коржики

Любіть домашні пікантні закуски? Тоді зверніть увагу на цей вельми оригінальний варіант приготування малосольних огірків по-угорськи. процес простий, а результат — приголомшливий! рекомендую. опис приготування: Це незвичайний рецепт, адже крім традиційного розсолу тут доданий житній хліб. Спец...

Маринований буряк

Маринований буряк

маринований буряк — відмінний інгредієнт для найрізноманітніших салатів. розповідаю, як правильно замаринувати буряк. опис приготування: Вареную свеклу я, чесно кажучи, практично не переварюю з дитинства. Але ось парадокс — маринована буряк заходить просто чудово. Її я використовую двома спосо...

Молочний десерт з бананами і висівками

Молочний десерт з бананами і висівками

Такий коктейль замінить будь-який десерт і навіть сніданок. Завдяки наявності в складі висівок молочний десерт надовго додасть вам відчуття ситості. Спробуйте! опис приготування: Приготуйте густий, ніжний і ситний коктейль. Додавайте різні фрукти і кожен раз у Вас вийде новий напій. В даному р...

Макарони з сиром і гарбузом

Макарони з сиром і гарбузом

Сьогоднішній рецепт порадує любителів гарбуза, пропоную приготувати з неї соус до макаронів — простий і смачний. Рецепт навіяний італійською кухнею, а точніше одним з її поєднань. опис приготування: Сир для цього блюда повинен бути плавким і жирним, добре підходять сорти твердого сиру, типу «Р...

Молочний коктейль для сніданку

Молочний коктейль для сніданку

Корисний коктейль з полуницею і вівсянкою опис приготування: Попассіруйте вівсянку, поки вона не потемніє (зрозуміло без масла). Збийте міксером молоко, йогурт або морозиво, полуницю, вівсянку і мед. налийте в 2 глибоких склянки коктейль і прикрасьте його м'ятою. Крупа вівсяна— 25 грам Полу...