Рецепт Молода картопля зі сметаною

Рецепт Молода картопля зі сметаною
Кількість порцій: 3-4 Час приготування: 30 хв.
Я поділюся способом, як приготувати молоду картоплю зі сметаною саме так, як його прийнято готувати в європейських ресторанах. Спробуйте і ви звичайну варену картоплю перетворити в блюдо дня!

опис приготування:

Якщо придивіться до списку інгредієнтів, то побачите, що вони цілком доступні, просто секрет — в їх правильному поєднанні. Саме завдяки цьому класичним рецептом молодої картоплі зі сметаною я переглянула своє ставлення до такого, здавалося б, банального страви. Спробуйте і ви!

Приготувати молода картопля зі сметаною пропоную наступним чином:

1. Для початку картопля дуже ретельно вимиємо (найкраще потерти його губкою для миття посуду, — тоді і шкребти окремо не доведеться). Відскрібатися тоненьку шкірку і кидаємо в киплячу воду на 20 хвилин.

2. Тим часом займемося підготовкою овочів і зелені. Всі інгредієнти ретельно миємо, а часник і огірок очищаємо від шкірки.

3. Як тільки картопля стане м'якою — зливаємо воду, викладаємо її в блюдо для подачі. Збризгуємо оцтом і додаємо перець.

4. часник, кріп і естрагон нарізаємо дуже дрібно, і додаємо прямо в стакан зі сметаною. сюди ж, по бажанню, можна додати спеції і приправи.

5. Тепер огірок і зелену цибулю теж нарізаємо як можна дрібніше, і посипаємо картопля.

Готово! По бажанню, наш соус зі склянки можна додати відразу ж до картоплі, перемішуючи все разом, або ж просто вилити його в соусницю і подавати окремо. В будь-якому випадку, цей рецепт приготування молодої картоплі зі сметаною вам обов'язково повинен сподобатися!


  • Картопля молода— 1 кілограм
  • оцет (винний)  — 2 Ст. ложки(можно заменять винным уксусом)
  • кріп— 100 грам
  • естрада— 50 грам(або інша зелень)
  • Цибуля зелена— 50 грам
  • огірок— 1 штука
  • часник— 1 зубчик
  • крем— 1 Склянка
  • сіль— — За смаком
  • перець— — За смаком
Якщо придивіться до списку інгредієнтів, то побачите, що вони цілком доступні, просто секрет — в їх правильному поєднанні. Саме завдяки цьому класичним рецептом молодої картоплі зі сметаною я переглянула своє ставлення до такого, здавалося б, банального страви. Спробуйте і ви!

Приготувати молода картопля зі сметаною пропоную наступним чином:

1. Для початку картопля дуже ретельно вимиємо (найкраще потерти його губкою для миття посуду, — тоді і шкребти окремо не доведеться). Відскрібатися тоненьку шкірку і кидаємо в киплячу воду на 20 хвилин.

2. Тим часом займемося підготовкою овочів і зелені. Всі інгредієнти ретельно миємо, а часник і огірок очищаємо від шкірки.

3. Як тільки картопля стане м'якою — зливаємо воду, викладаємо її в блюдо для подачі. Збризгуємо оцтом і додаємо перець.

4. часник, кріп і естрагон нарізаємо дуже дрібно, і додаємо прямо в стакан зі сметаною. сюди ж, по бажанню, можна додати спеції і приправи.

5. Тепер огірок і зелену цибулю теж нарізаємо як можна дрібніше, і посипаємо картопля.

Готово! По бажанню, наш соус зі склянки можна додати відразу ж до картоплі, перемішуючи все разом, або ж просто вилити його в соусницю і подавати окремо. В будь-якому випадку, цей рецепт приготування молодої картоплі зі сметаною вам обов'язково повинен сподобатися!


Подібні рецепти

Макарони з лисичками і сметаною

Молода картопля з естрагоном на пару

сказати, що це смачна страва — це не сказати нічого! Ви в прямому сенсі слова проковтнути мова! Лисички і макарони з незвичайним вершковим смаком, ароматом грибів і петрушки! Пригощайтеся! опис приготування: Блюдо настільки самодостатнє, що зовсім не хочеться до нього ніякого м'яса або овочів....

Малосольні огірки по-угорськи

Малосольні огірки по-угорськи

Любіть домашні пікантні закуски? Тоді зверніть увагу на цей вельми оригінальний варіант приготування малосольних огірків по-угорськи. процес простий, а результат — приголомшливий! рекомендую. опис приготування: Це незвичайний рецепт, адже крім традиційного розсолу тут доданий житній хліб. Спец...

Маринований буряк

Маринований буряк

маринований буряк — відмінний інгредієнт для найрізноманітніших салатів. розповідаю, як правильно замаринувати буряк. опис приготування: Вареную свеклу я, чесно кажучи, практично не переварюю з дитинства. Але ось парадокс — маринована буряк заходить просто чудово. Її я використовую двома спосо...

Молочний десерт з бананами і висівками

Молочний десерт з бананами і висівками

Такий коктейль замінить будь-який десерт і навіть сніданок. Завдяки наявності в складі висівок молочний десерт надовго додасть вам відчуття ситості. Спробуйте! опис приготування: Приготуйте густий, ніжний і ситний коктейль. Додавайте різні фрукти і кожен раз у Вас вийде новий напій. В даному р...

Макарони з сиром і гарбузом

Макарони з сиром і гарбузом

Сьогоднішній рецепт порадує любителів гарбуза, пропоную приготувати з неї соус до макаронів — простий і смачний. Рецепт навіяний італійською кухнею, а точніше одним з її поєднань. опис приготування: Сир для цього блюда повинен бути плавким і жирним, добре підходять сорти твердого сиру, типу «Р...