Рецепт Ведмедики з горішками (ідея для дощових днів)
Таких химерних печенюшок, впевнена, ви ще не пробували! Маленькі і хрусткі, вони, як насіння, тільки смачніше! Навіть не помічаєш, як з'їдаєш одну за одною, зупинитися неможливо! Спробуйте!
опис приготування:
Ведмедики з горішками - це справжнє відкриття для мене. Таких оригінальних і смачних печенюшек я ще не бачила. Вони ніби манять своїм виглядом і смаком. Такі печенюшки обов'язково сподобаються вашим дітям, ви можете навіть попросити вам допомогти. Навіть маленькі дітки із задоволенням будуть видавлювати ведмедиків з розкачане тісто і вкладати в лапки горішки. До речі, щодо горішків: я використовувала мигдаль, але підійдуть також ядра волоських горіхів і навіть арахіс. Отже, далі дивіться мій рецепт, як приготувати ведмедики з горішками.
- Цукровий сироп— 40 мілілітрів
- мед— 10 грам
- борошно— 200 грам
- крохмаль— 20 грам
- Масло рослинне— 20 мілілітрів
- сіль— 1 щіпка
- мигдаль— 60 грам
Змішайте половину борошна, крохмаль і дрібку солі. Все це перемішайте, додайте все рідкі інгредієнти: цукровий сироп, рослинне масло і мед. гарненько перемішайте, і вже в цю масу додайте борошно, що залишилося.
замісити тісто, НЕ липнуче до рук.
Тонко розкачайте тісто. Вирубкою «ведмедик» видавіть печиво.
На животик кожному ведмедику покладіть мигдаль, закріпіть його лапками. Дерев'яною паличкою або сірником зробіть дірочки - очі і носики.
Перекладіть ведмедиків на деко, застелене пергаментом, і випікайте їх в духовці 15-20 хвилин при температурі 190 градусів.
Печиво «Ведмедики з горішками» готове! Приємного чаювання!
Подібні рецепти
Закусочні булочки (класна ідея!)
Морква зміцнює сітківку ока. Використовуйте молоденьку моркву! опис приготування: Passiruem горіх 5 хвилин, прибираємо з вогню. Терту моркву опускаємо в окріп на 30 секунд, потім дістаємо і промиваємо під холодною водою. У глибокій тарілці перемішуємо морква, кедрові горішки, лимонний сік, сіл...
Малосольні огірки по-угорськи
Любіть домашні пікантні закуски? Тоді зверніть увагу на цей вельми оригінальний варіант приготування малосольних огірків по-угорськи. процес простий, а результат — приголомшливий! рекомендую. опис приготування: Це незвичайний рецепт, адже крім традиційного розсолу тут доданий житній хліб. Спец...
Маринований буряк
маринований буряк — відмінний інгредієнт для найрізноманітніших салатів. розповідаю, як правильно замаринувати буряк. опис приготування: Вареную свеклу я, чесно кажучи, практично не переварюю з дитинства. Але ось парадокс — маринована буряк заходить просто чудово. Її я використовую двома спосо...
Молочний десерт з бананами і висівками
Такий коктейль замінить будь-який десерт і навіть сніданок. Завдяки наявності в складі висівок молочний десерт надовго додасть вам відчуття ситості. Спробуйте! опис приготування: Приготуйте густий, ніжний і ситний коктейль. Додавайте різні фрукти і кожен раз у Вас вийде новий напій. В даному р...
Макарони з сиром і гарбузом
Сьогоднішній рецепт порадує любителів гарбуза, пропоную приготувати з неї соус до макаронів — простий і смачний. Рецепт навіяний італійською кухнею, а точніше одним з її поєднань. опис приготування: Сир для цього блюда повинен бути плавким і жирним, добре підходять сорти твердого сиру, типу «Р...