Рецепт Мариновані маслюки в маслі
Мариновані маслюки в маслі з даного рецептом готуються просто. Досить зрозумілий рецепт допоможе приготувати справжній делікатес, що користується великою популярністю серед грибних гурманів.
опис приготування:
Мариновані маслюки в маслі — це супер смачна заготівля, яка чудово прикрасить будь-яку страву.
Дуже важливо пам'ятати при приготуванні маринованих маслюків в маслі, ні в якому разі не можна використовувати залізні кришки для закочування.
Дуже добре маслюки поєднуються з вареної картопелькою і м'ясними стравами. Також незамінні гриби як закуска до холодної горілки. На всіх великих святах, коли гуляємо великою компанією, мої мариновані маслюки — візитна картка святкового столу, що користується великою популярністю, особливо серед чоловіків Але і в будні дні маслюки є окрасою других страв. Успіхів і приємного апетиту!
- Свежие маслята— 1-1,5 кілограма
- Цибуля— 1 штука
- Оливкова олія— 100 мілілітрів
- Маринад для грибів— 1 літр
Грибы необходимо залить холодной водой на 1 час (так их легче мыть), затем почистить грибы губкой в холодной воде и разрезать на 2-4 частини (зависит от размера грибов).
Затем варим маслята в подсоленной и кипящей воде в течение 15 хвилин. В кастрюлю обязательно кладем луковицу, чтоб проверить нет ли среди грибов ядовитых. Если луковица потемнеет, значить, среди грибов есть ядовитый — все грибы необходимо выкинуть!
Затем грибы промываем под холодной проточной водой.
Затем в сваренный заранее маринад кладем грибы и кипятим их в течение 10 хвилин.
В пастеризованные банки разливаем маслята с маринадом и добавляем по столовой ложке масла. Затем банки закручиваем и даем им остыть.
Затем маринованные маслята в масле необходимо хранить в холодильнике.
Подібні рецепти
Лаваш по Дюканов
Вишукана середземноморська закуска з маринованих анчоусів. кількість порцій: 4 анчоуси— 400 грам цибуля— 50 грам часник— 5 грам лимонний сік— 5 грам оливкова олія— 75 грам сухе біле вино— 75 грам фенхель— 1 штука чебрець— 1 щіпка лавровий лист— 1 штука петрушка— 1 щіпка koriandr— 1 щіпка сіль— ...
Мариновані баклажани на зиму
Ця страва називають відрізняється неймовірним смаком і ароматом, а гострота додає закусці особливу пікантність. У нашій родині мариновані баклажани на зиму в домашніх умовах — одна з улюблених закусок. опис приготування: Щоб приготувати мариновані баклажани на зиму в домашніх умовах, вам потрі...
Мариновані баклажани з болгарським перцем
Мариновані баклажани з болгарським перцем — дуже смачна закуска, яка прикрасить як святковий, так і повсякденний стіл. Беріть на замітку рецепт! опис приготування: відмінна заготівля — мариновані баклажани з болгарським перцем може стати однією з ваших улюблених. Баклажани прекрасно поєднуютьс...
Мариновані корнішони на зиму
Якщо ви задумали засолювання на зиму, уявіть, як будуть смачненько хрустіти мариновані огірочки. рецепт підкаже, як приготувати мариновані корнішони на зиму. Огірочки підійдуть до будь-якої страви. опис приготування: Корнішони представляють собою невеликі огірки, довжина яких лежить в межах ві...
Мариновані апельсини
Хочете вразити всіх легким "; п'яним" десерт? Приготуйте мариновані апельсини! На це у вас піде 10 днів, тому вечірку плануйте заздалегідь. Десерт розрахований на дорослих, т.к. містить ром. опис приготування: Мариновані апельсини використовують для прикраси десертів і тортів. Я ж люблю їсти ї...