Рецепт Lukovaâ рожевий

Рецепт Lukovaâ рожевий
Кількість порцій: 4 Час приготування: 10 хв.
Lukovaâ рожевий — це дуже красива, ефектна, досить смачна і, мабуть, найдешевша закуска з усіх придуманих людством. Поєднання фінансових витрат і результату — просто чарівне

опис приготування:

Lukovaâ рожевий — це звичайно не бутерброди з червоною ікрою, але теж вельми смачна закуска, яка особливо добре виглядає на пікніках і йде під, наприклад, шашлик. Собівартість закуски мінімальна, проте виходить вона не тільки оригінальною, але і смачною — цибуля віддає всю свою гіркоту і виходить трохи солодкуватим.

словом, lukovaâ рожевий — це ще одна оригінальна кулінарна ідея в вашу скарбничку


  • цибулина— 4 штуки
  • Олія соняшникова— 1/2 склянки
Lukovaâ рожевий - фото крок 1 Первым делом очищаем лук. Очень важно не отрезать корень лука слишком глубокоблагодаря нему наша луковая роза не развалится при обжаривании. Если же срезать корень слишком глубоко, лук развалится.

Lukovaâ рожевий - фото крок 2 Под острым углом делаем надрезы на нашей луковице, формируя лепестки. Для наочності дивіться на фото.

Lukovaâ рожевий - фото крок 3 Як на мене, оптимальное количество лепестков — 5 або 6, в залежності від величини цибулини. Тогда луковая роза не разваливается.

Lukovaâ рожевий - фото крок 4 Отже, у нас получается вот такой красивый, но пока еще сырой лук.

Lukovaâ рожевий - фото крок 5 В кастрюле или жаровне разогреваем большое количество масла, кладем в него наши луковые розы.

Lukovaâ рожевий - фото крок 6 смажимо близько 7 хвилин — до корочки с наружной стороны и готовности внутри луковицы.

Lukovaâ рожевий - фото крок 7 Обжаренные луковые розы шумовкой достаем из масла, викладаємо на паперовий рушник (щоб вбрався зайвий жир), после чего кладем на тарелки и подаем как закуску.

Подібні рецепти

Малосольні огірки по-угорськи

Малиново-рожевий джин Ріккі

Любіть домашні пікантні закуски? Тоді зверніть увагу на цей вельми оригінальний варіант приготування малосольних огірків по-угорськи. процес простий, а результат — приголомшливий! рекомендую. опис приготування: Це незвичайний рецепт, адже крім традиційного розсолу тут доданий житній хліб. Спец...

Маринований буряк

Маринований буряк

маринований буряк — відмінний інгредієнт для найрізноманітніших салатів. розповідаю, як правильно замаринувати буряк. опис приготування: Вареную свеклу я, чесно кажучи, практично не переварюю з дитинства. Але ось парадокс — маринована буряк заходить просто чудово. Її я використовую двома спосо...

Молочний десерт з бананами і висівками

Молочний десерт з бананами і висівками

Такий коктейль замінить будь-який десерт і навіть сніданок. Завдяки наявності в складі висівок молочний десерт надовго додасть вам відчуття ситості. Спробуйте! опис приготування: Приготуйте густий, ніжний і ситний коктейль. Додавайте різні фрукти і кожен раз у Вас вийде новий напій. В даному р...

Макарони з сиром і гарбузом

Макарони з сиром і гарбузом

Сьогоднішній рецепт порадує любителів гарбуза, пропоную приготувати з неї соус до макаронів — простий і смачний. Рецепт навіяний італійською кухнею, а точніше одним з її поєднань. опис приготування: Сир для цього блюда повинен бути плавким і жирним, добре підходять сорти твердого сиру, типу «Р...

Молочний коктейль для сніданку

Молочний коктейль для сніданку

Корисний коктейль з полуницею і вівсянкою опис приготування: Попассіруйте вівсянку, поки вона не потемніє (зрозуміло без масла). Збийте міксером молоко, йогурт або морозиво, полуницю, вівсянку і мед. налийте в 2 глибоких склянки коктейль і прикрасьте його м'ятою. Крупа вівсяна— 25 грам Полу...