Рецепт Мариновані гливи по-корейськи

Рецепт Мариновані гливи по-корейськи
Кількість порцій: 4-5 Час приготування: 19 г. 0 хв.
Якщо ви ще не знаєте, як зробити мариновані гливи по-корейськи, то підкажу з радістю, так як всієї моїй родині така закуска сподобалася. У міру солоне, в міру гостреньке і корисне блюдо!

опис приготування:

Як ви маєте можливість бачити, такий рецепт приготування маринованих глив по-корейськи добре підійде всім любителям всього гостріше та поситнее. Вся східна кухня не скупиться додавати в страви приправи, так що для цього простого рецепту маринованих глив по-корейськи ви їх теж не шкодуйте!

  • печериці— 500 грам
  • гливи— 500 грам
  • морква— 2 штуки
  • часник— 2 зубчики
  • сіль— 1 Ст. ложка
  • Приправа для моркви по-корейськи— 1 Ст. ложка
  • Масло рослинне— 1/3 склянки
  • оцет— 1/3 склянки
Мариновані гливи по-корейськи - фото крок 1 1. гриби перебираємо, моєму. Гливи ріжемо дрібно, маленькі печериці можна залишити цілими.

Мариновані гливи по-корейськи - фото крок 2 2. Потрібно відварити гриби в підсоленій воді до готовності, а потім тільки порізати маленькими шматочками.

Мариновані гливи по-корейськи - фото крок 3 3. Морква трьом на тертці і додаємо до грибів. Додамо рослинне масло і оцет.

Мариновані гливи по-корейськи - фото крок 4 4. Додамо часник, вичавлений через прес.

Мариновані гливи по-корейськи - фото крок 5 5. А далі — ваші улюблені спеції і приправи. Сіль і перець додаємо обов'язково.

Мариновані гливи по-корейськи - фото крок 6 6. Викладаємо цю суміш в банку і в холодильник. Вже на наступний день оригінальна закуска готова!

Подібні рецепти

Мариновані гливи (дуже швидко)

Мариновані гливи з морквою

Любителям пікантних закусок хочу порекомендувати дуже класний рецепт маринованих грибочків, від яких просто неможливо відірватися. апетитні, смачні, а головне - процес простіше простого. опис приготування: Хочу розповісти, як приготувати мариновані гливи (дуже швидко) з ароматними спеціями. Це...

Мариновані анчоуси

Мариновані анчоуси

Вишукана середземноморська закуска з маринованих анчоусів. кількість порцій: 4 анчоуси— 400 грам цибуля— 50 грам часник— 5 грам лимонний сік— 5 грам оливкова олія— 75 грам сухе біле вино— 75 грам фенхель— 1 штука чебрець— 1 щіпка лавровий лист— 1 штука петрушка— 1 щіпка koriandr— 1 щіпка сіль— ...

Мариновані баклажани на зиму

Мариновані баклажани на зиму

Ця страва називають відрізняється неймовірним смаком і ароматом, а гострота додає закусці особливу пікантність. У нашій родині мариновані баклажани на зиму в домашніх умовах — одна з улюблених закусок. опис приготування: Щоб приготувати мариновані баклажани на зиму в домашніх умовах, вам потрі...

Мариновані баклажани з болгарським перцем

Мариновані баклажани з болгарським перцем

Мариновані баклажани з болгарським перцем — дуже смачна закуска, яка прикрасить як святковий, так і повсякденний стіл. Беріть на замітку рецепт! опис приготування: відмінна заготівля — мариновані баклажани з болгарським перцем може стати однією з ваших улюблених. Баклажани прекрасно поєднуютьс...

Мариновані корнішони на зиму

Мариновані корнішони на зиму

Якщо ви задумали засолювання на зиму, уявіть, як будуть смачненько хрустіти мариновані огірочки. рецепт підкаже, як приготувати мариновані корнішони на зиму. Огірочки підійдуть до будь-якої страви. опис приготування: Корнішони представляють собою невеликі огірки, довжина яких лежить в межах ві...