Рецепт Мафіни з журавлиною
Рецепт приготування мафінів з журавлиною і просом - зерном, яке багате на вітамін В.
опис приготування:
Розігріти духовку до 175 градусів. Змастити маслом форму для випікання з 12 відсіками, відкласти в сторону. Можна використовувати і маленькі формочки для маффінів і манжетікі.
У невеликій мисці змішати разом борошно, розпушувач, сіль і просо.
Перемішати журавлину в мисці з приблизно 2 чайними ложками суміші борошна, відкласти.
У мисці електричним міксером збити масло і цукор на середній швидкості, близько 3 хвилин. Додати яйця, по одному за раз, збиваючи після кожного додавання. Додати ваніль.
Зменшити швидкість і поступово додати суміш борошна. Додати молоко і перемішати, але не збивати. Додати журавлину і розмішати. Розділити тісто рівномірно по формах, в які викладені манжети. Якщо манжети не використовуєте, змастіть формочки маслом.
Випікати до золотисто-коричневого кольору, близько 30 хвилин. Дати охолонути у формі 10 хвилин. Витягти з форми і дати повністю охолонути. Подавати маффіни теплими або кімнатної температури.
Смачного!
- борошна— 2 склянки
- розпушувача— 1 1/2 чайних ложки
- солі— 1 Чайна ложка
- проса— 1/2 склянки
- журавлини— 2 склянки(свежей или замороженной)
- вершкового масла— 1/2 склянки
- цукру— 1 1/4 склянки
- великих яйця— 2 штуки
- екстракту ванілі— 1 Чайна ложка
- молока— 1/2 склянки
У невеликій мисці змішати разом борошно, розпушувач, сіль і просо.
Перемішати журавлину в мисці з приблизно 2 чайними ложками суміші борошна, відкласти.
У мисці електричним міксером збити масло і цукор на середній швидкості, близько 3 хвилин. Додати яйця, по одному за раз, збиваючи після кожного додавання. Додати ваніль.
Зменшити швидкість і поступово додати суміш борошна. Додати молоко і перемішати, але не збивати. Додати журавлину і розмішати. Розділити тісто рівномірно по формах, в які викладені манжети. Якщо манжети не використовуєте, змастіть формочки маслом.
Випікати до золотисто-коричневого кольору, близько 30 хвилин. Дати охолонути у формі 10 хвилин. Витягти з форми і дати повністю охолонути. Подавати маффіни теплими або кімнатної температури.
Смачного!
Подібні рецепти
Лимонні тістечка з журавлиною
Ці мафіни роблять без додавання борошна і цукру. Такі зробити дуже просто: закиньте всі інгредієнти в блендер і перемішайте. записуйте, як приготувати маффіни з вівсянки і бананів з шоколадом. опис приготування: Маффіни смачні та поживні, якщо вам не вистачає солодощі, додайте до них більше ме...
Мафіни з рисової муки
Рецепт приготування мафінів з рисової муки прямо перед вами. смачно, ніжно і апетитно, дуже вже цікаве блюдо виходить! При цьому дуже корисне і навіть почасти дієтичне, вам сподобається! опис приготування: Такі маффіни з рисової муки в домашніх умовах приготувати досить просто. головне, щоб бу...
Мафіни з курагою
Сьогодні приготуємо маффіни з курагою, да не просто з курагою, а ще і з марципаном. Якщо вам не вдасться роздобути марципан в магазині, не турбуйтеся, ми будемо готувати його самі. опис приготування: У цих маффінів смак кураги дуже вдало поєднується з мигдальною ноткою марципану. Зараз в магаз...
Мафіни з лимонним кремом і меренгою
Мафіни з лимонним кремом і меренгою - смачна домашня випічка з яскраво вираженим цитрусовим смаком і ароматом. Ніжні мафіни з лимонним кремом і повітряної меренгою - один з улюблених десертів. опис приготування: Мафіни з лимонним кремом і меренгою - це смачно. У тісто додаємо цедру лимона, в к...
Мафіни з малиною
Мафіни з малиною — дуже смачна випічка, мабуть, мої найулюбленіші мафіни. Готувати їх дуже просто, проте виходять вони неймовірно смачними. Спробуйте! опис приготування: Мафіни з малиною — це смачні ласощі, заради якого варто трохи попрацювати. Можна тісто готувати з міксером, процес стане біл...