Рецепт Мафіни з журавлиною

Рецепт Мафіни з журавлиною
Кількість порцій: 12 Час приготування: 45 хв.
Рецепт приготування мафінів з журавлиною і просом - зерном, яке багате на вітамін В.


опис приготування:

Розігріти духовку до 175 градусів. Змастити маслом форму для випікання з 12 відсіками, відкласти в сторону. Можна використовувати і маленькі формочки для маффінів і манжетікі.

У невеликій мисці змішати разом борошно, розпушувач, сіль і просо.

Перемішати журавлину в мисці з приблизно 2 чайними ложками суміші борошна, відкласти.

У мисці електричним міксером збити масло і цукор на середній швидкості, близько 3 хвилин. Додати яйця, по одному за раз, збиваючи після кожного додавання. Додати ваніль.

Зменшити швидкість і поступово додати суміш борошна. Додати молоко і перемішати, але не збивати. Додати журавлину і розмішати. Розділити тісто рівномірно по формах, в які викладені манжети. Якщо манжети не використовуєте, змастіть формочки маслом.

Випікати до золотисто-коричневого кольору, близько 30 хвилин. Дати охолонути у формі 10 хвилин. Витягти з форми і дати повністю охолонути. Подавати маффіни теплими або кімнатної температури.

Смачного!


  • борошна— 2 склянки
  • розпушувача— 1 1/2 чайних ложки
  • солі— 1 Чайна ложка
  • проса— 1/2 склянки
  • журавлини— 2 склянки(свежей или замороженной)
  • вершкового масла— 1/2 склянки
  • цукру— 1 1/4 склянки
  • великих яйця— 2 штуки
  • екстракту ванілі— 1 Чайна ложка
  • молока— 1/2 склянки
Розігріти духовку до 175 градусів. Змастити маслом форму для випікання з 12 відсіками, відкласти в сторону. Можна використовувати і маленькі формочки для маффінів і манжетікі.

У невеликій мисці змішати разом борошно, розпушувач, сіль і просо.

Перемішати журавлину в мисці з приблизно 2 чайними ложками суміші борошна, відкласти.

У мисці електричним міксером збити масло і цукор на середній швидкості, близько 3 хвилин. Додати яйця, по одному за раз, збиваючи після кожного додавання. Додати ваніль.

Зменшити швидкість і поступово додати суміш борошна. Додати молоко і перемішати, але не збивати. Додати журавлину і розмішати. Розділити тісто рівномірно по формах, в які викладені манжети. Якщо манжети не використовуєте, змастіть формочки маслом.

Випікати до золотисто-коричневого кольору, близько 30 хвилин. Дати охолонути у формі 10 хвилин. Витягти з форми і дати повністю охолонути. Подавати маффіни теплими або кімнатної температури.

Смачного!


Подібні рецепти

Мафіни з вівсянки і бананів з шоколадом

Лимонні тістечка з журавлиною

Ці мафіни роблять без додавання борошна і цукру. Такі зробити дуже просто: закиньте всі інгредієнти в блендер і перемішайте. записуйте, як приготувати маффіни з вівсянки і бананів з шоколадом. опис приготування: Маффіни смачні та поживні, якщо вам не вистачає солодощі, додайте до них більше ме...

Мафіни з рисової муки

Мафіни з рисової муки

Рецепт приготування мафінів з рисової муки прямо перед вами. смачно, ніжно і апетитно, дуже вже цікаве блюдо виходить! При цьому дуже корисне і навіть почасти дієтичне, вам сподобається! опис приготування: Такі маффіни з рисової муки в домашніх умовах приготувати досить просто. головне, щоб бу...

Мафіни з курагою

Мафіни з курагою

Сьогодні приготуємо маффіни з курагою, да не просто з курагою, а ще і з марципаном. Якщо вам не вдасться роздобути марципан в магазині, не турбуйтеся, ми будемо готувати його самі. опис приготування: У цих маффінів смак кураги дуже вдало поєднується з мигдальною ноткою марципану. Зараз в магаз...

Мафіни з лимонним кремом і меренгою

Мафіни з лимонним кремом і меренгою

Мафіни з лимонним кремом і меренгою - смачна домашня випічка з яскраво вираженим цитрусовим смаком і ароматом. Ніжні мафіни з лимонним кремом і повітряної меренгою - один з улюблених десертів. опис приготування: Мафіни з лимонним кремом і меренгою - це смачно. У тісто додаємо цедру лимона, в к...

Мафіни з малиною

Мафіни з малиною

Мафіни з малиною — дуже смачна випічка, мабуть, мої найулюбленіші мафіни. Готувати їх дуже просто, проте виходять вони неймовірно смачними. Спробуйте! опис приготування: Мафіни з малиною — це смачні ласощі, заради якого варто трохи попрацювати. Можна тісто готувати з міксером, процес стане біл...