Рецепт Мариновані гриби

Рецепт Мариновані гриби
Кількість порцій: 15-17
Мариновані гриби - одна з найпопулярніших холодних закусок. Для маринування придатні такі гриби: масло, підосичники, підберезники, білий гриб, опеньки, рядовками, зеленка, товстушки і ін.

опис приготування:

Для маринування вибирайте молоді та міцні гриби без найменшої червиві. Кожен вид грибів бажано маринувати окремо, але можна і змішувати.

приготування:

перебрати гриби, промити під холодною водою . Якщо гриби великі, нарізати їх на шматки. Відварити гриби в невеликій кількості води від 5 до 10 хвилин. Взяти каструлю іншу,налити води, довести воду до кипіння. Додати перець, нарізані кружальцями овочі і кип'ятити протягом декількох хвилин. В кінці додати оцтову кислоту. Гриби викласти в маринад. готувати близько 4-5 хвилин щоб побули в маринаді. Викласти гриби в банки і залити приготовленим маринадом. Закрити банки і зберігати в темному прохолодному місці.


  • грибів— 1 кілограм
  • води— 1,5-2 склянки
  • 30%-ной уксусной кислоты— 50-70 грам
  • солі— 15-20 грам(2-3 чайні ложки)
  • горошин перцю— 15 штук
  • горошин запашного перцю— 10 штук
  • лавровий лист— — За смаком
  • цибулини— 1-2 штук
  • морква— 1 штука
Для маринування вибирайте молоді та міцні гриби без найменшої червиві. Кожен вид грибів бажано маринувати окремо, але можна і змішувати.

приготування:

перебрати гриби, промити під холодною водою . Якщо гриби великі, нарізати їх на шматки. Відварити гриби в невеликій кількості води від 5 до 10 хвилин. Взяти каструлю іншу,налити води, довести воду до кипіння. Додати перець, нарізані кружальцями овочі і кип'ятити протягом декількох хвилин. В кінці додати оцтову кислоту. Гриби викласти в маринад. готувати близько 4-5 хвилин щоб побули в маринаді. Викласти гриби в банки і залити приготовленим маринадом. Закрити банки і зберігати в темному прохолодному місці.


Подібні рецепти

Мариновані білі гриби без стерилізації

Гриби під соусом «бешамель»

Спробувала зробити мариновані білі гриби без стерилізації в домашніх умовах за цим рецептом, у мене вийшло! Дуже задоволена залишилася отриманої закускою, як і мої гості! опис приготування: Любіть мариновані гриби? Тоді раджу звернути увагу на класичний рецепт маринованих білих грибів без стер...

Мариновані білі гриби без оцту

Мариновані білі гриби без оцту

Дивним смаком володіють мариновані білі гриби без оцту в домашніх умовах. Я одного разу спробувала і в гостях і тут же взяла рецепт у господині. Готувати їх простіше простого! опис приготування: Цей рецепт мені підказала одна знайома, яка закриває мариновані білі гриби без оцту в домашніх умов...

Мариновані білі гриби швидкого приготування

Мариновані білі гриби швидкого приготування

Простий рецепт маринування грибів, який відомий небагатьом. Такі грибочки виходять смачними і ароматними. Більш того, вони ідеально підійдуть до святкового столу. опис приготування: Я готую такі грибочки близько 3 годин, а мої домашні дуже люблять відкривати їх до будь-якої страви. На святкови...

Мариновані білі гриби для супу

Мариновані білі гриби для супу

Хочу вам розповісти, як приготувати мариновані білі гриби для супу. заготівля — цікава, особливо для любителів грибних бульйонів. Виходить навіть смачніше, ніж з сушеними білими, повірте! опис приготування: Такий ось простий рецепт маринованих білих грибів для супу хороший тим, що гриби тут за...

Мариновані білі гриби на зиму

Мариновані білі гриби на зиму

Такі мариновані білі гриби на зиму в домашніх умовах незмінно виходять приголомшливо смачними і апетитними. У мене довше місяця поки що ніяка баночка не протримався, вже дуже смачно! опис приготування: Хочу сказати, що такий рецепт приготування маринованих білих грибів на зиму — дуже вдалий; в...