Рецепт Мариновані гриби з оцтом

Рецепт Мариновані гриби з оцтом
Кількість порцій: 4-5 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Мариновані гриби з оцтом — це дивовижна, апетитна і дуже смачна закуска, яка сподобається всім без винятку. Подавати мариновані гриби можна до будь-якого столу, особливо до святкового.

опис приготування:

Маринувати будемо найдоступніші для всіх гриби — печериці. Для маринаду використовуємо олію і оцет, трохи води, спеції. Вся принадність закуски в тому, що цибуля також вийде промаринуватися і дуже смачним. Подавати гриби ви можете до будь-якої страви, каші, м'яса, птиці, і т.д.. Також з таких грибів виходять просто дивовижні салати.

  • печериці— 300 грам
  • Цибуля ріпчаста— 150 грам
  • часник— 50 грам
  • Олія— 80 мілілітрів
  • вода— 150 мілілітрів
  • оцет— 40 мілілітрів
  • цукор— 1 Ст. ложка
  • сіль— 1 Чайна ложка
  • гвоздкі— За смаком
  • Чорний перець горошком— За смаком
  • Лавровий лист— За смаком
Мариновані гриби з оцтом - фото крок 1 Підготуйте інгредієнти. Печериці ретельно вимийте і висушіть.

Мариновані гриби з оцтом - фото крок 2 Якщо гриби дрібні, залиште їх цілком, більші печериці наріжте пластинами.

Мариновані гриби з оцтом - фото крок 3 Перекладіть гриби в каструлю з товстими стінками. очистіть цибулю, наріжте півкільцями, додайте до грибів. Також додайте зубчики часнику.

Мариновані гриби з оцтом - фото крок 4 Всипте сіль і цукор, додайте масло і оцет, воду. За смаком додайте чорний перець і гвоздику.

Мариновані гриби з оцтом - фото крок 5 Варіть гриби під кришкою 12-15 хвилин, вогонь повинен бути невеликим. Остудіть гриби і подавайте до столу.

Мариновані гриби з оцтом - фото крок 6 Приємного вам апетиту!

Подібні рецепти

Мариновані білі гриби з оцтом

Мариновані лисички з яблучним оцтом

Не тільки зовнішній вигляд грибів захоплює дух, але ще і їх неповторний смак. Навіть самі примхливі гурмани без розуму від такої закуски, яка завжди актуальна до будь-якого столу і страв. опис приготування: Я завжди готую мариновані білі гриби з оцтом в домашніх умовах і саме за цим рецептом. ...

Мариновані огірки з оцтом

Мариновані огірки з оцтом

Якщо у вас є дача або ви просто любите самі займатися заготовками овочів на зиму, приготуйте смачні мариновані огірки. Простота приготування і смак огірків вам сподобаються, гарантую. опис приготування: Якщо ви займаєтеся заготовками овочів і фруктів на зиму, напевно у вас є свої, перевірені р...

Мариновані печериці з маслом і оцтом

Мариновані печериці з маслом і оцтом

Мариновані грибочки - одне з улюблених ласощів серед моїх друзів. Не часто заготовлюю їх сама, але якщо є можливість, то закуска вдається на славу. повірте, вам будуть вдячні за цей рецепт. опис приготування: Якщо ви будете знати, як приготувати мариновані печериці з маслом і оцтом, то завжди ...

Лук з оцтом

Лук з оцтом

Смачна і проста в приготуванні закуска на основі ріпчастої цибулі, що підходить до оселедця або до відвареної картоплі. Вам має сподобатись рецепт, як приготувати лук з оцтом. Спробуйте! опис приготування: Якщо ви любите різні соління та мариновані овочі, такі як огірки, помідори, баклажани та...

Малосольні огірки з оцтом

Малосольні огірки з оцтом

У літній сезон хочеться покуштувати чи солоних, то чи маринованих огірків. Обидва бажання здійснимих, якщо ви приготуєте на своїй кухні малосольні огірки з оцтом! Їх можна подати з будь-яким гарніром. опис приготування: Таке овочеве блюдо — ідеальний дует для шашлику або запеченого м'яса, барб...