Рецепт Маринований виноград
Знайшла цікавий рецепт закуски - маринований виноград у вині. Закуска подається холодної, виглядає чудово і має прекрасний свіжий смак! Ідеальне і красиве блюдо для романтичних вечерь.
опис приготування:
Маринований виноград в білому вині можна подавати на святковий стіл. І сьогодні я поділюся з вами простим рецептом, як приготувати цю закуску. Усе, що потрібно - це виноград, вино і трохи цукру. Якщо ви готуєте таке частування на святковий стіл, то приготуйте її заздалегідь, виноград повинен промаринуватися як мінімум 12 годин, а краще - добу. Така закуска ідеально підходить до різних сирів або горіхів, а також їм можна красиво прикрасити торти або тістечка.
- Виноград зелений— 2-3 склянок
- вино— 700 мілілітрів(біле напівсолодке)
- цукор— 1/2 склянки
Виноград помийте, зніміть ягоди з гілочки і всипте їх в вино. Поставте виноград маринуватися на добу.
Коли виноград настоїться, злийте вино в окремий посуд.
Ягоди винограду обсушити паперовим рушником. Виноград повинен бути лише злегка вологим, інакше цукор розчиниться.
У мисочку всипте цукор, обваляйте в ньому кожну ягоду. Потім поставте ягоди в морозилку на 4 години - і можна подавати.
Подібні рецепти
Запіканка з родзинками
Смачну холодну закуску на зразок маслин можна приготувати зі звичайного темного винограду, якщо ви засолені його на зиму з зернами гірчиці. Такий делікатес матиме пікантний солодко-солоний присмак. опис приготування: мочений виноград — прекрасне доповнення до м'яса: свинині, баранині і т.д. Зб...
Цибуля, маринований до шашлику
Ця проста закуска може прикрасити будь-який шашлик. Причому зробити мариновану цибулю можна будь-яких кольорів. В якості барвників використовуйте натуральні продукти або спеції. опис приготування: Щоб замаринувати цибулю, його потрібно очистити і порізати. Приготуйте маринад. Для маринаду вода...
Маринований буряк
маринований буряк — відмінний інгредієнт для найрізноманітніших салатів. розповідаю, як правильно замаринувати буряк. опис приготування: Вареную свеклу я, чесно кажучи, практично не переварюю з дитинства. Але ось парадокс — маринована буряк заходить просто чудово. Її я використовую двома спосо...
Маринований гіркий перець на зиму
Яскравий і барвистий гіркий перець можна замаринувати на зиму, щоб насолодитися його палючим смаком і в зимовий час, наприклад, при подачі заготовки до борщу, вусі, солянці або щам. опис приготування: Розрахунок інгредієнтів вказано на ємність об'ємом 0,7 L. Маринований гіркий перець подавайте...
Маринований гострий перець з медом
Як же приємно в зимовий день, на обід, відкрити баночку пікантною закуски. Вона зігріє і нагадає своїм гостро-солодким смаком про минуле літо. Зверніть увагу яке не заїжджене поєднання в заготівлі. опис приготування: Варто відзначити, що перці в банку набивати туго не слід. важливо, щоб марина...