Рецепт Маринований виноград

Рецепт Маринований виноград
Кількість порцій: 6-8 Час приготування: 1 дн. 6 г. 0 хв.
Знайшла цікавий рецепт закуски - маринований виноград у вині. Закуска подається холодної, виглядає чудово і має прекрасний свіжий смак! Ідеальне і красиве блюдо для романтичних вечерь.

опис приготування:

Маринований виноград в білому вині можна подавати на святковий стіл. І сьогодні я поділюся з вами простим рецептом, як приготувати цю закуску. Усе, що потрібно - це виноград, вино і трохи цукру. Якщо ви готуєте таке частування на святковий стіл, то приготуйте її заздалегідь, виноград повинен промаринуватися як мінімум 12 годин, а краще - добу. Така закуска ідеально підходить до різних сирів або горіхів, а також їм можна красиво прикрасити торти або тістечка.

  • Виноград зелений— 2-3 склянок
  • вино— 700 мілілітрів(біле напівсолодке)
  • цукор— 1/2 склянки
маринований виноград - фото крок 1 У вино додайте 1/4 склянки цукру і розмішуйте, поки цукор повністю не розчиниться.

маринований виноград - фото крок 2 Виноград помийте, зніміть ягоди з гілочки і всипте їх в вино. Поставте виноград маринуватися на добу.

маринований виноград - фото крок 3 Коли виноград настоїться, злийте вино в окремий посуд.

маринований виноград - фото крок 4 Ягоди винограду обсушити паперовим рушником. Виноград повинен бути лише злегка вологим, інакше цукор розчиниться.

маринований виноград - фото крок 5 У мисочку всипте цукор, обваляйте в ньому кожну ягоду. Потім поставте ягоди в морозилку на 4 години - і можна подавати.

Подібні рецепти

Мочений виноград з гірчицею

Запіканка з родзинками

Смачну холодну закуску на зразок маслин можна приготувати зі звичайного темного винограду, якщо ви засолені його на зиму з зернами гірчиці. Такий делікатес матиме пікантний солодко-солоний присмак. опис приготування: мочений виноград — прекрасне доповнення до м'яса: свинині, баранині і т.д. Зб...

Цибуля, маринований до шашлику

Цибуля, маринований до шашлику

Ця проста закуска може прикрасити будь-який шашлик. Причому зробити мариновану цибулю можна будь-яких кольорів. В якості барвників використовуйте натуральні продукти або спеції. опис приготування: Щоб замаринувати цибулю, його потрібно очистити і порізати. Приготуйте маринад. Для маринаду вода...

Маринований буряк

Маринований буряк

маринований буряк — відмінний інгредієнт для найрізноманітніших салатів. розповідаю, як правильно замаринувати буряк. опис приготування: Вареную свеклу я, чесно кажучи, практично не переварюю з дитинства. Але ось парадокс — маринована буряк заходить просто чудово. Її я використовую двома спосо...

Маринований гіркий перець на зиму

Маринований гіркий перець на зиму

Яскравий і барвистий гіркий перець можна замаринувати на зиму, щоб насолодитися його палючим смаком і в зимовий час, наприклад, при подачі заготовки до борщу, вусі, солянці або щам. опис приготування: Розрахунок інгредієнтів вказано на ємність об'ємом 0,7 L. Маринований гіркий перець подавайте...

Маринований гострий перець з медом

Маринований гострий перець з медом

Як же приємно в зимовий день, на обід, відкрити баночку пікантною закуски. Вона зігріє і нагадає своїм гостро-солодким смаком про минуле літо. Зверніть увагу яке не заїжджене поєднання в заготівлі. опис приготування: Варто відзначити, що перці в банку набивати туго не слід. важливо, щоб марина...