Рецепт Масляне печиво «традиційне»

Рецепт Масляне печиво «традиційне»
Кількість порцій: 3-4 Час приготування: 20 хв.
Рецепт приготування печива з борошна, вершкового масла і молока.

опис приготування:

За цим рецептом у вас вийде 12 штук маленького печива. Воно готується дуже за лічені хвилини всього лише з чотирьох простих інгредієнтів, які завжди є під рукою у будь-якої господині. Додайте до печива ложку абрикосового варення, скибочку бекону або сиру Чеддер, кілька помідорів і Руколла - і ви отримаєте чудову легку закуску.

  • розпушувача— 2 1/2 чайних ложки
  • охолодженого вершкового масла— 6 Ст. ложок
  • молока— 3/4 склянки
Масляне печиво 1. Попередньо розігріти духовку до 230 градусів. Змастити маслом деко і відкласти в сторону. Вершкове масло нарізати на невеликі шматочки. У середній мисці перемішати борошно і розпушувач. За допомогою двох вилок або ножів, змішати вершкове масло з борошняної сумішшю, поки тісто не буде нагадувати великі крихти.

Масляне печиво 2. Поступово додати молоко, помішуючи виделкою.

Масляне печиво 3. Викласти отримане тісто на чисту, злегка посипану борошном поверхню і обережно замісити. Акуратно розкачати тісто до товщини близько 2 см. За допомогою різака для печива або круглої форми вирізати 12 штук печива.

Масляне печиво 4. Викласти печиво на змащене маслом деко і випікати протягом 13-15 хвилин, до золотисто-коричневого кольору.

Масляне печиво 5. Злегка остудити печиво і подавати теплим.

Подібні рецепти

Масляне печиво з глазур'ю

Желейний торт «Абрикоси в сметані»

Рецепт приготування масляного печива з глазур'ю з цукрової пудри, молока, кукурудзяного сиропу і ванільного екстракту. Масляне печиво дуже розсипчасте і легко готується. кількість порцій: 4-6 сіль— 1/2 чайних ложки цукор— 2 Ст. ложки(для посыпки) цукрова пудра— 1 Склянка(глазур) молоко— 1 Ст. л...

Масляне печиво

Масляне печиво

Рецепт приготування листкового масляного печива з пшеничного борошна, яке може бути абсолютно різним на смак з різними начинками. опис приготування: Це печиво готується так швидко і легко, що ви можете приготувати його на швидку руку в найкоротші терміни. Це ідеальна випічка для несподівано пр...

Малосольні огірки по-угорськи

Малосольні огірки по-угорськи

Любіть домашні пікантні закуски? Тоді зверніть увагу на цей вельми оригінальний варіант приготування малосольних огірків по-угорськи. процес простий, а результат — приголомшливий! рекомендую. опис приготування: Це незвичайний рецепт, адже крім традиційного розсолу тут доданий житній хліб. Спец...

Маринований буряк

Маринований буряк

маринований буряк — відмінний інгредієнт для найрізноманітніших салатів. розповідаю, як правильно замаринувати буряк. опис приготування: Вареную свеклу я, чесно кажучи, практично не переварюю з дитинства. Але ось парадокс — маринована буряк заходить просто чудово. Її я використовую двома спосо...

Молочний десерт з бананами і висівками

Молочний десерт з бананами і висівками

Такий коктейль замінить будь-який десерт і навіть сніданок. Завдяки наявності в складі висівок молочний десерт надовго додасть вам відчуття ситості. Спробуйте! опис приготування: Приготуйте густий, ніжний і ситний коктейль. Додавайте різні фрукти і кожен раз у Вас вийде новий напій. В даному р...