Рецепт Масляне печиво
Рецепт приготування листкового масляного печива з пшеничного борошна, яке може бути абсолютно різним на смак з різними начинками.
опис приготування:
Це печиво готується так швидко і легко, що ви можете приготувати його на швидку руку в найкоротші терміни. Це ідеальна випічка для несподівано прийшли гостей. Печиво добре подавати з супами, в якості закуски, а також на сніданок з домашнім варенням, соусом або вершковим маслом.
- пшеничного борошна— 3 склянки
- розпушувача— 4 1/2 чайних ложки
- цукру— 2 Ст. ложки
- винного каменю— 3/4 чайних ложки
- солі— 1/2 чайних ложки
- яйце— 1 штука
- молока— 1 Склянка
2. Додати нарізане на шматочки вершкове масло.
3. Рукою або за допомогою різака для печива перемішати суміш так, щоб вона нагадувала великі крихти завбільшки з горошину.
4. Злегка збити яйце в мисці. Додати молоко і перемішати. Влити молочну суміш в борошняну суміш і перемішати виделкою до отримання однорідної консистенції.
5. Сформувати з тіста кулю і викласти на посипану борошном поверхню. Розкачати тісто в диск товщиною 2 см. Не радимо використовувати для цього качалку - так печиво буде менше відшаровуватися.
6. За допомогою різака для печива або формочок вирізати кола і викласти печиво на деко.
7. випікати печиво 10-12 хвилин до золотистого кольору. Дати охолонути і подавати з варенням або маслом.
Подібні рецепти
Домашнє масляне печиво
Рецепт приготування масляного печива з глазур'ю з цукрової пудри, молока, кукурудзяного сиропу і ванільного екстракту. Масляне печиво дуже розсипчасте і легко готується. кількість порцій: 4-6 сіль— 1/2 чайних ложки цукор— 2 Ст. ложки(для посыпки) цукрова пудра— 1 Склянка(глазур) молоко— 1 Ст. л...
Масляне печиво «традиційне»
Рецепт приготування печива з борошна, вершкового масла і молока. опис приготування: За цим рецептом у вас вийде 12 штук маленького печива. Воно готується дуже за лічені хвилини всього лише з чотирьох простих інгредієнтів, які завжди є під рукою у будь-якої господині. Додайте до печива ложку аб...
Малосольні огірки по-угорськи
Любіть домашні пікантні закуски? Тоді зверніть увагу на цей вельми оригінальний варіант приготування малосольних огірків по-угорськи. процес простий, а результат — приголомшливий! рекомендую. опис приготування: Це незвичайний рецепт, адже крім традиційного розсолу тут доданий житній хліб. Спец...
Маринований буряк
маринований буряк — відмінний інгредієнт для найрізноманітніших салатів. розповідаю, як правильно замаринувати буряк. опис приготування: Вареную свеклу я, чесно кажучи, практично не переварюю з дитинства. Але ось парадокс — маринована буряк заходить просто чудово. Її я використовую двома спосо...
Молочний десерт з бананами і висівками
Такий коктейль замінить будь-який десерт і навіть сніданок. Завдяки наявності в складі висівок молочний десерт надовго додасть вам відчуття ситості. Спробуйте! опис приготування: Приготуйте густий, ніжний і ситний коктейль. Додавайте різні фрукти і кожен раз у Вас вийде новий напій. В даному р...