Рецепт Масляне печиво

Рецепт Масляне печиво
Кількість порцій: 6 Час приготування: 25 хв.
Рецепт приготування листкового масляного печива з пшеничного борошна, яке може бути абсолютно різним на смак з різними начинками.

опис приготування:

Це печиво готується так швидко і легко, що ви можете приготувати його на швидку руку в найкоротші терміни. Це ідеальна випічка для несподівано прийшли гостей. Печиво добре подавати з супами, в якості закуски, а також на сніданок з домашнім варенням, соусом або вершковим маслом.

  • пшеничного борошна— 3 склянки
  • розпушувача— 4 1/2 чайних ложки
  • цукру— 2 Ст. ложки
  • винного каменю— 3/4 чайних ложки
  • солі— 1/2 чайних ложки
  • яйце— 1 штука
  • молока— 1 Склянка
масляне печиво - фото крок 1 1. Попередньо розігріти духовку до 230 градусів. Просіяти борошно у велику миску. Додати розпушувач, цукор, винний камінь і сіль. перемішати віночком, щоб з'єднати всі інгредієнти разом.

масляне печиво - фото крок 2 2. Додати нарізане на шматочки вершкове масло.

масляне печиво - фото крок 3 3. Рукою або за допомогою різака для печива перемішати суміш так, щоб вона нагадувала великі крихти завбільшки з горошину.

масляне печиво - фото крок 4 4. Злегка збити яйце в мисці. Додати молоко і перемішати. Влити молочну суміш в борошняну суміш і перемішати виделкою до отримання однорідної консистенції.

масляне печиво - фото крок 5 5. Сформувати з тіста кулю і викласти на посипану борошном поверхню. Розкачати тісто в диск товщиною 2 см. Не радимо використовувати для цього качалку - так печиво буде менше відшаровуватися.

масляне печиво - фото крок 6 6. За допомогою різака для печива або формочок вирізати кола і викласти печиво на деко.

масляне печиво - фото крок 7 7. випікати печиво 10-12 хвилин до золотистого кольору. Дати охолонути і подавати з варенням або маслом.

Подібні рецепти

Масляне печиво з глазур'ю

Домашнє масляне печиво

Рецепт приготування масляного печива з глазур'ю з цукрової пудри, молока, кукурудзяного сиропу і ванільного екстракту. Масляне печиво дуже розсипчасте і легко готується. кількість порцій: 4-6 сіль— 1/2 чайних ложки цукор— 2 Ст. ложки(для посыпки) цукрова пудра— 1 Склянка(глазур) молоко— 1 Ст. л...

Масляне печиво «традиційне»

Масляне печиво «традиційне»

Рецепт приготування печива з борошна, вершкового масла і молока. опис приготування: За цим рецептом у вас вийде 12 штук маленького печива. Воно готується дуже за лічені хвилини всього лише з чотирьох простих інгредієнтів, які завжди є під рукою у будь-якої господині. Додайте до печива ложку аб...

Малосольні огірки по-угорськи

Малосольні огірки по-угорськи

Любіть домашні пікантні закуски? Тоді зверніть увагу на цей вельми оригінальний варіант приготування малосольних огірків по-угорськи. процес простий, а результат — приголомшливий! рекомендую. опис приготування: Це незвичайний рецепт, адже крім традиційного розсолу тут доданий житній хліб. Спец...

Маринований буряк

Маринований буряк

маринований буряк — відмінний інгредієнт для найрізноманітніших салатів. розповідаю, як правильно замаринувати буряк. опис приготування: Вареную свеклу я, чесно кажучи, практично не переварюю з дитинства. Але ось парадокс — маринована буряк заходить просто чудово. Її я використовую двома спосо...

Молочний десерт з бананами і висівками

Молочний десерт з бананами і висівками

Такий коктейль замінить будь-який десерт і навіть сніданок. Завдяки наявності в складі висівок молочний десерт надовго додасть вам відчуття ситості. Спробуйте! опис приготування: Приготуйте густий, ніжний і ситний коктейль. Додавайте різні фрукти і кожен раз у Вас вийде новий напій. В даному р...