Рецепт Медовая коврижка «солодкий вечір»

Рецепт Медовая коврижка «солодкий вечір»
Кількість порцій: 10 Час приготування: 1 г. 30 хв.
Випічка з медом - це не тільки «Медовик». Скористайтеся простим рецептом, як приготувати медову пряник «Солодкий вечір», щоб зробити смачну пряники з пряникового тесту з медом.

опис приготування:

Випічка проста і смачна, дуже ароматна. Такий пиріг можна подати з чашкою трав'яного чаю або кави. Їжте пряник самі, обов'язково почастуєте нею друзів. Можна додати яблука, горіхи, ароматні спеції. Подавайте випічку через 15-25 хвилин після того, як дістали з духовки.

  • Рослинна олія— 1 Ст. ложка
  • мед— 0,5 склянки
  • Кава— 50 мілілітрів(гарячий )
  • коньяк— 2 Ст. ложки(або ПЗУ)
  • борошно— 2 склянки
  • сіль— 1 щіпка
  • розпушувач— 3/4 чайних ложки
  • сода— 0,5 чайних ложки
  • Грецькі горіхи— 1 Склянка
  • яйця— 2 штуки
  • цукор— 0,5 склянки
1 змішайте борошно, сіль, соду і розпушувач, додайте горіхи. В іншій мисці змішайте рослинне масло з медом, влийте каву, алкоголь.

2 У чаші міксера змішайте яйця з цукром, після утворення пухнастої маси влийте медову суміш.

3 Всипте сухі інгредієнти в миску до яєць і меду, перемішайте все лопаткою.

4 Викладіть у форму для запікання пергамент і вилийте тісто, відправте в розігріту до 160 градусів духовку на 55 хвилин.

5 Дістаньте випічку з духовки і залиште в формі на 15 хвилин для охолодження, а потім акуратно вийміть з форми і наріжте шматочками.

Подібні рецепти

«Медовая горка»

Білі гриби в горщику

У свій рецепт я описала, як приготувати "; Медову гірку ";, східну солодкість. Цей десерт знайомий багатьом, адже по-іншому його можна назвати "; Чак-чак ";. Справжня східні солодощі. опис приготування: Незважаючи на екзотичне походження, для цього солодкого страви потрібні цілком звичні нам і...

Медовая пахлава

Медовая пахлава

ароматна, солодка медова пахлава, яку ми всі звикли бачити і куштувати на кримських курортах. А ось дізнатися у продавця рецепт не так-то й легко, але я відкрию вам таємницю її приготування. опис приготування: Як і у більшості іноземних страв, у східних солодощів свій особливий ні з чим не пор...

Медовая груша

Медовая груша

Запечені фрукти - відмінний десерт в холодну пору. Вони відмінно поєднуються з гарячою кухлем чаю або какао. Для кращого смаку до основного продукту варто додати спеції і що-небудь солодке. опис приготування: Я, наприклад, описала для вас, як приготувати медову грушу. В якості начинки використ...

Малосольні огірки по-угорськи

Малосольні огірки по-угорськи

Любіть домашні пікантні закуски? Тоді зверніть увагу на цей вельми оригінальний варіант приготування малосольних огірків по-угорськи. процес простий, а результат — приголомшливий! рекомендую. опис приготування: Це незвичайний рецепт, адже крім традиційного розсолу тут доданий житній хліб. Спец...

Маринований буряк

Маринований буряк

маринований буряк — відмінний інгредієнт для найрізноманітніших салатів. розповідаю, як правильно замаринувати буряк. опис приготування: Вареную свеклу я, чесно кажучи, практично не переварюю з дитинства. Але ось парадокс — маринована буряк заходить просто чудово. Її я використовую двома спосо...