Рецепт Мазурка королівська
Рецепт мигдалевого десерту з мармеладом, в лимонної глазурі
опис приготування:
Розтопити масло і пропустіть мигдальні горіхи через м'ясорубку. Потім змішайте яйця з цукром і збивайте на водяній бані до тих пір, поки консистенція не стане густою. Перед тим, як закінчити збивання, тонкою цівкою злийте в масу окріп, злегка підкисленою лимонним соком. Після цього зніміть отриманий продукт з «лазні» і перемішуйте до повного охолодження.
Після того, як все охололо, введіть борошно і мигдаль, одночасно поливаючи масу розтопленим вершковим маслом. Готове тісто викладається на промаслений папір, що лежить на деку, і ставиться в добре розігріту духовку хвилин на 40.
Після того, як мазурка приготувалася, охолодіть її і зніміть з дека. розріжте навпіл, накривши одну частину іншої, попередньо прошаруй мармеладом. Готову страву поливається лимонної глазур'ю, яка застигає, після чого мазурка подається до столу.
- цукор— 350 грам
- борошно пшеничне— 350 грам
- вершкове масло— 350 грам
- лимон— 1 штука
- мигдаль— 100 грам(ядра)
- яйце— 6 штук
- мармелад абрикосовый— 350 грам
- глазурь лимонная— 300 грам
- вода— 8 Ст. ложок
Після того, як все охололо, введіть борошно і мигдаль, одночасно поливаючи масу розтопленим вершковим маслом. Готове тісто викладається на промаслений папір, що лежить на деку, і ставиться в добре розігріту духовку хвилин на 40.
Після того, як мазурка приготувалася, охолодіть її і зніміть з дека. розріжте навпіл, накривши одну частину іншої, попередньо прошаруй мармеладом. Готову страву поливається лимонної глазур'ю, яка застигає, після чого мазурка подається до столу.
Подібні рецепти
Кокосовий рулет з полуничним джемом
Любіть домашні пікантні закуски? Тоді зверніть увагу на цей вельми оригінальний варіант приготування малосольних огірків по-угорськи. процес простий, а результат — приголомшливий! рекомендую. опис приготування: Це незвичайний рецепт, адже крім традиційного розсолу тут доданий житній хліб. Спец...
Маринований буряк
маринований буряк — відмінний інгредієнт для найрізноманітніших салатів. розповідаю, як правильно замаринувати буряк. опис приготування: Вареную свеклу я, чесно кажучи, практично не переварюю з дитинства. Але ось парадокс — маринована буряк заходить просто чудово. Її я використовую двома спосо...
Молочний десерт з бананами і висівками
Такий коктейль замінить будь-який десерт і навіть сніданок. Завдяки наявності в складі висівок молочний десерт надовго додасть вам відчуття ситості. Спробуйте! опис приготування: Приготуйте густий, ніжний і ситний коктейль. Додавайте різні фрукти і кожен раз у Вас вийде новий напій. В даному р...
Макарони з сиром і гарбузом
Сьогоднішній рецепт порадує любителів гарбуза, пропоную приготувати з неї соус до макаронів — простий і смачний. Рецепт навіяний італійською кухнею, а точніше одним з її поєднань. опис приготування: Сир для цього блюда повинен бути плавким і жирним, добре підходять сорти твердого сиру, типу «Р...
Молочний коктейль для сніданку
Корисний коктейль з полуницею і вівсянкою опис приготування: Попассіруйте вівсянку, поки вона не потемніє (зрозуміло без масла). Збийте міксером молоко, йогурт або морозиво, полуницю, вівсянку і мед. налийте в 2 глибоких склянки коктейль і прикрасьте його м'ятою. Крупа вівсяна— 25 грам Полу...