Рецепт Мазурка королівська

Рецепт Мазурка королівська
Кількість порцій: 10 Час приготування: 1 г. 30 хв.
Рецепт мигдалевого десерту з мармеладом, в лимонної глазурі

опис приготування:

Розтопити масло і пропустіть мигдальні горіхи через м'ясорубку. Потім змішайте яйця з цукром і збивайте на водяній бані до тих пір, поки консистенція не стане густою. Перед тим, як закінчити збивання, тонкою цівкою злийте в масу окріп, злегка підкисленою лимонним соком. Після цього зніміть отриманий продукт з «лазні» і перемішуйте до повного охолодження.

Після того, як все охололо, введіть борошно і мигдаль, одночасно поливаючи масу розтопленим вершковим маслом. Готове тісто викладається на промаслений папір, що лежить на деку, і ставиться в добре розігріту духовку хвилин на 40.

Після того, як мазурка приготувалася, охолодіть її і зніміть з дека. розріжте навпіл, накривши одну частину іншої, попередньо прошаруй мармеладом. Готову страву поливається лимонної глазур'ю, яка застигає, після чого мазурка подається до столу.


  • цукор— 350 грам
  • борошно пшеничне— 350 грам
  • вершкове масло— 350 грам
  • лимон— 1 штука
  • мигдаль— 100 грам(ядра)
  • яйце— 6 штук
  • мармелад абрикосовый— 350 грам
  • глазурь лимонная— 300 грам
  • вода— 8 Ст. ложок
Розтопити масло і пропустіть мигдальні горіхи через м'ясорубку. Потім змішайте яйця з цукром і збивайте на водяній бані до тих пір, поки консистенція не стане густою. Перед тим, як закінчити збивання, тонкою цівкою злийте в масу окріп, злегка підкисленою лимонним соком. Після цього зніміть отриманий продукт з «лазні» і перемішуйте до повного охолодження.

Після того, як все охололо, введіть борошно і мигдаль, одночасно поливаючи масу розтопленим вершковим маслом. Готове тісто викладається на промаслений папір, що лежить на деку, і ставиться в добре розігріту духовку хвилин на 40.

Після того, як мазурка приготувалася, охолодіть її і зніміть з дека. розріжте навпіл, накривши одну частину іншої, попередньо прошаруй мармеладом. Готову страву поливається лимонної глазур'ю, яка застигає, після чого мазурка подається до столу.


Подібні рецепти

Малосольні огірки по-угорськи

Кокосовий рулет з полуничним джемом

Любіть домашні пікантні закуски? Тоді зверніть увагу на цей вельми оригінальний варіант приготування малосольних огірків по-угорськи. процес простий, а результат — приголомшливий! рекомендую. опис приготування: Це незвичайний рецепт, адже крім традиційного розсолу тут доданий житній хліб. Спец...

Маринований буряк

Маринований буряк

маринований буряк — відмінний інгредієнт для найрізноманітніших салатів. розповідаю, як правильно замаринувати буряк. опис приготування: Вареную свеклу я, чесно кажучи, практично не переварюю з дитинства. Але ось парадокс — маринована буряк заходить просто чудово. Її я використовую двома спосо...

Молочний десерт з бананами і висівками

Молочний десерт з бананами і висівками

Такий коктейль замінить будь-який десерт і навіть сніданок. Завдяки наявності в складі висівок молочний десерт надовго додасть вам відчуття ситості. Спробуйте! опис приготування: Приготуйте густий, ніжний і ситний коктейль. Додавайте різні фрукти і кожен раз у Вас вийде новий напій. В даному р...

Макарони з сиром і гарбузом

Макарони з сиром і гарбузом

Сьогоднішній рецепт порадує любителів гарбуза, пропоную приготувати з неї соус до макаронів — простий і смачний. Рецепт навіяний італійською кухнею, а точніше одним з її поєднань. опис приготування: Сир для цього блюда повинен бути плавким і жирним, добре підходять сорти твердого сиру, типу «Р...

Молочний коктейль для сніданку

Молочний коктейль для сніданку

Корисний коктейль з полуницею і вівсянкою опис приготування: Попассіруйте вівсянку, поки вона не потемніє (зрозуміло без масла). Збийте міксером молоко, йогурт або морозиво, полуницю, вівсянку і мед. налийте в 2 глибоких склянки коктейль і прикрасьте його м'ятою. Крупа вівсяна— 25 грам Полу...