Рецепт Медові курячі крильця
Медові крильця - це запечене куряче м'ясо, попередньо замариноване в соусі з меду та сої.
опис приготування:
Особливість цього смачного страви - його можна готувати і в домашніх умовах в духовці, і на природі на багатті.
- курячих крилець— 4-6 штук
- меду— 1 Чайна ложка
- лимонного соку— 2 Ст. ложки
- соєвого соусу— 2 Ст. ложки
- рослинної олії— 2 Ст. ложки
2. змішати мед, лимонний сік, соєвий соус і рослинне масло.
3. Крильця трохи посолити (Намагайтесь не зловживати, соєвий соус вже досить солоний), в ємність залити маринад, все перемішати і залишити маринуватися на 2 годину.
4. Поставити крильця в розігріту до двохсот градусів духовку і запікати до готовності.
Подібні рецепти
Грінки зі шпротами
Запечені в духовці медові курячі ніжки стануть цвяхом сімейної вечері! Красива карамельна скоринка і просто чарівний аромат! дивіться рецепт, я все покажу! опис приготування: Саме чудове в цьому рецепті то, що він надихнув мене спробувати і інші комбінації маринаду, наприклад, з пивом і медом,...
Медові біскотті з лавандою
Рецепт приготування різдвяного італійського печива біскотті з медом, ваніллю, апельсиновою цедрою і квітками лаванди. Подавайте печиво з чашкою кави. кількість порцій: 10-12 розпушувач— 1 Чайна ложка сода— 1/2 чайних ложки сіль— 1/4 чайних ложки яйця— 3 штуки мідь— 3 Ст. ложки ваніль— 1/2 чайни...
Медові булочки з горіхами
Рецепт приготування булочок з медом і волоськими горіхами. опис приготування: Медові булочки можуть бути приготовлені заздалегідь і заморожені. велике яйце— 1 штука меду— 2 Ст. ложки розпушувача— 1 Ст. ложка соди— 1/4 чайних ложки солі— 1/4 чайних ложки охолодженого вершкового масла— 8 Ст. л...
Медові груші в листковому тісті
Медові груші в листковому тісті — це чудо з чудес в кулінарії. Дуже красиві і неймовірно смачні ласощі до святкового столу! Готуються вони досить просто. Зустрічайте покроковий рецепт з фото! опис приготування: Медові груші в листковому тісті готуються досить швидко. Протягом 90 хвилин. Для то...
Медові кекси з шоколадною глазур'ю
Ніжна медова випічка з книги рецептів Dr.Oetker опис приготування: підготовка: Розтопити на повільному вогні мед з вершковим маслом або маргарином в каструлі при постійному помішуванні, перекласти в миску і дати охолонути. Деко змастити жиром. Коли маса з медом і вершковим маслом охолоне, яблу...