Рецепт Меренге більш uralyski

Рецепт Меренге більш uralyski
Кількість порцій: 10 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Рецепт приготування російських повітряних тістечок з повидлом і ванільним цукром.

опис приготування:

Яєчні білки збиваються міксером протягом 10-15 хвилин до моменту, коли вони будуть являти собою густу піну. Після до них, не припиняючи збивання, додається невеликими порціями ванільний цукор, а також просіяне цукрова пудра. Готова маса відкидають на деко з корнетика.

Деко повинен бути вистелений промасленим папером. Випікати меренги слід в прогрітій до 120 С духовці протягом 25-30 хвилин до готовності. Після того, як випічка завершилася, готовий десерт склеюється між собою за допомогою повидла. Воно служить прошарком між двома меренгами.


  • яєчний білок— 4 штуки
  • цукор— 2 Ст. ложки
  • цукрова пудра— 1 Склянка
  • ванільний цукор— 2 грами
  • повидло— 1 Склянка
Яєчні білки збиваються міксером протягом 10-15 хвилин до моменту, коли вони будуть являти собою густу піну. Після до них, не припиняючи збивання, додається невеликими порціями ванільний цукор, а також просіяне цукрова пудра. Готова маса відкидають на деко з корнетика.

Деко повинен бути вистелений промасленим папером. Випікати меренги слід в прогрітій до 120 С духовці протягом 25-30 хвилин до готовності. Після того, як випічка завершилася, готовий десерт склеюється між собою за допомогою повидла. Воно служить прошарком між двома меренгами.


Подібні рецепти

Меренге з kremom

Білково-масляний крем на швейцарській меренге

Меренге з kremom — смачний, повітряний, святковий десерт, який порадує будь-якого. Хрусткі і м'які всередині меренги з кремом зі збитих вершків і полуницею подарують справжню насолоду. опис приготування: Із вказаної кількості вийде 6 меренге, діаметром 10 см. Отже, як приготувати меренги з кре...

Малосольні огірки по-угорськи

Малосольні огірки по-угорськи

Любіть домашні пікантні закуски? Тоді зверніть увагу на цей вельми оригінальний варіант приготування малосольних огірків по-угорськи. процес простий, а результат — приголомшливий! рекомендую. опис приготування: Це незвичайний рецепт, адже крім традиційного розсолу тут доданий житній хліб. Спец...

Маринований буряк

Маринований буряк

маринований буряк — відмінний інгредієнт для найрізноманітніших салатів. розповідаю, як правильно замаринувати буряк. опис приготування: Вареную свеклу я, чесно кажучи, практично не переварюю з дитинства. Але ось парадокс — маринована буряк заходить просто чудово. Її я використовую двома спосо...

Молочний десерт з бананами і висівками

Молочний десерт з бананами і висівками

Такий коктейль замінить будь-який десерт і навіть сніданок. Завдяки наявності в складі висівок молочний десерт надовго додасть вам відчуття ситості. Спробуйте! опис приготування: Приготуйте густий, ніжний і ситний коктейль. Додавайте різні фрукти і кожен раз у Вас вийде новий напій. В даному р...

Макарони з сиром і гарбузом

Макарони з сиром і гарбузом

Сьогоднішній рецепт порадує любителів гарбуза, пропоную приготувати з неї соус до макаронів — простий і смачний. Рецепт навіяний італійською кухнею, а точніше одним з її поєднань. опис приготування: Сир для цього блюда повинен бути плавким і жирним, добре підходять сорти твердого сиру, типу «Р...