Рецепт Меренге з kremom
Меренге з kremom — смачний, повітряний, святковий десерт, який порадує будь-якого. Хрусткі і м'які всередині меренги з кремом зі збитих вершків і полуницею подарують справжню насолоду.
опис приготування:
Із вказаної кількості вийде 6 меренге, діаметром 10 см.
Отже, як приготувати меренги з кремом?
1. Увімкніть духовку нагріватися на 95 градусів. Будемо готувати меренги на повільному вогні. Застеліть деко пергаментним папером.
2. Яєчні білки викладіть в скляну або металеву миску. Додайте сіль і почніть збивати міксером на середній швидкості. Коли суміш почне пінитися, збільшіть швидкість до середньо-високої. продовжуючи збивати, вводите по ложці цукру. Після того, як ви введете весь цукор, збільшіть швидкість до швидкої і додайте ванілін. Збивайте до густої піни.
3. вимкніть міксер, додайте до білків 1/3 склянки цукрової пудри і акуратно перемішайте.
4. На застелене пергаментом деко "; киньте" тісто для меренге (повну столову ложку), сполосніть ложку в воді і тильною стороною, починаючи від центру меренги, & Quot; намалюйте ";, злегка натиснувши, спіраль. Те ж виконайте з рештою тестом.
5. випікайте меренги 1,5 години в розігрітій духовці. По закінченню зазначеного часу вимкніть духовку, але меренги залиште всередині на години 2. Потім витягніть і залиште до повного охолодження. Меренги можуть зберігатися протягом тижня.
6. Крем готується з охолоджений вершків, ванілін (1 немає. л.) і 2-3 ст. ложок цукру. Все це треба збити міксером до розчинення цукру і утворення однорідної маси.
7. полуницю промийте, просушіть, наріжте пластинками і викладіть в миску. Збризніть лимонним соком, посипте цукром (1 ст. л.), акуратно перемішайте. Залиште на хвилин 30, потім охолоджують.
8. Перед подачею на меренги викладіть крем і полуницю.
Смачного!
- яєчні білки— 4 штуки
- цукор— 3/4 склянки
- цукрова пудра— 1/2 склянки(1/3 склянки — в меренги, два Старший. ложки — в вершках)
- сіль— 1 щіпка(мелений)
- екстракт ваніліну— 1 1/4 чайних ложки(1 немає. L. — в вершках, 1/4 немає. L. — в тесто для меренг)
- вершки жирні— 2 склянки(збиті )
- полуниця— 4 склянки
- лимонний сік— 4 Ст. ложки
Отже, як приготувати меренги з кремом?
1. Увімкніть духовку нагріватися на 95 градусів. Будемо готувати меренги на повільному вогні. Застеліть деко пергаментним папером.
2. Яєчні білки викладіть в скляну або металеву миску. Додайте сіль і почніть збивати міксером на середній швидкості. Коли суміш почне пінитися, збільшіть швидкість до середньо-високої. продовжуючи збивати, вводите по ложці цукру. Після того, як ви введете весь цукор, збільшіть швидкість до швидкої і додайте ванілін. Збивайте до густої піни.
3. вимкніть міксер, додайте до білків 1/3 склянки цукрової пудри і акуратно перемішайте.
4. На застелене пергаментом деко "; киньте" тісто для меренге (повну столову ложку), сполосніть ложку в воді і тильною стороною, починаючи від центру меренги, & Quot; намалюйте ";, злегка натиснувши, спіраль. Те ж виконайте з рештою тестом.
5. випікайте меренги 1,5 години в розігрітій духовці. По закінченню зазначеного часу вимкніть духовку, але меренги залиште всередині на години 2. Потім витягніть і залиште до повного охолодження. Меренги можуть зберігатися протягом тижня.
6. Крем готується з охолоджений вершків, ванілін (1 немає. л.) і 2-3 ст. ложок цукру. Все це треба збити міксером до розчинення цукру і утворення однорідної маси.
7. полуницю промийте, просушіть, наріжте пластинками і викладіть в миску. Збризніть лимонним соком, посипте цукром (1 ст. л.), акуратно перемішайте. Залиште на хвилин 30, потім охолоджують.
8. Перед подачею на меренги викладіть крем і полуницю.
Смачного!
Подібні рецепти
Білково-масляний крем на швейцарській меренге
Рецепт приготування російських повітряних тістечок з повидлом і ванільним цукром. опис приготування: Яєчні білки збиваються міксером протягом 10-15 хвилин до моменту, коли вони будуть являти собою густу піну. Після до них, не припиняючи збивання, додається невеликими порціями ванільний цукор, ...
Малосольні огірки по-угорськи
Любіть домашні пікантні закуски? Тоді зверніть увагу на цей вельми оригінальний варіант приготування малосольних огірків по-угорськи. процес простий, а результат — приголомшливий! рекомендую. опис приготування: Це незвичайний рецепт, адже крім традиційного розсолу тут доданий житній хліб. Спец...
Маринований буряк
маринований буряк — відмінний інгредієнт для найрізноманітніших салатів. розповідаю, як правильно замаринувати буряк. опис приготування: Вареную свеклу я, чесно кажучи, практично не переварюю з дитинства. Але ось парадокс — маринована буряк заходить просто чудово. Її я використовую двома спосо...
Молочний десерт з бананами і висівками
Такий коктейль замінить будь-який десерт і навіть сніданок. Завдяки наявності в складі висівок молочний десерт надовго додасть вам відчуття ситості. Спробуйте! опис приготування: Приготуйте густий, ніжний і ситний коктейль. Додавайте різні фрукти і кожен раз у Вас вийде новий напій. В даному р...
Макарони з сиром і гарбузом
Сьогоднішній рецепт порадує любителів гарбуза, пропоную приготувати з неї соус до макаронів — простий і смачний. Рецепт навіяний італійською кухнею, а точніше одним з її поєднань. опис приготування: Сир для цього блюда повинен бути плавким і жирним, добре підходять сорти твердого сиру, типу «Р...