Рецепт Меренги-сердечка з цедрою
Рецепт приготування безе у формі сердечок з цедрою апельсина і грейпфрута.
опис приготування:
Розігріти духовку до 110 градусів. Помістити яєчні білки, цукор і щіпку винного каменю у жароміцних миску, встановлену над каструлею з киплячою водою. варити, помішуючи, поки суміш не стане теплою, і цукор не розчиниться.
Міксером на низькій швидкості збивати масу близько 5 хвилин, поступово збільшуючи швидкість до високої. Додати ваніль.
Викласти половину безе в іншу миску. Використовуючи гумовий шпатель, перемішати апельсинову цедру з безе з однієї миски. Перемішати цедру грейпфрута і рожевий барвник з безе з іншої миски.
Викласти формочки у вигляді сердець на аркуші для випічки. За допомогою невеликої лопаточки наповнити формочки безе. Прибрати формочки. Меренги повинні розташовуватися на відстані 5 см один від одного.
випікати безе, поки вони не стануть твердими, від 2 1/2 до 3 годин.
Безе можна зберігати між шарами пергаментного паперу в герметичному контейнері при кімнатній температурі до 3 днів.
- яєчних білків— 5 штук
- винного каменю— 1 щіпка
- екстракту ванілі— 3/4 чайних ложки
- апельсин— 1 штука(мелко тертая цедра )
- цедра грейпфрута— 1 1/2 чайних ложки(мелко тертая )
Міксером на низькій швидкості збивати масу близько 5 хвилин, поступово збільшуючи швидкість до високої. Додати ваніль.
Викласти половину безе в іншу миску. Використовуючи гумовий шпатель, перемішати апельсинову цедру з безе з однієї миски. Перемішати цедру грейпфрута і рожевий барвник з безе з іншої миски.
Викласти формочки у вигляді сердець на аркуші для випічки. За допомогою невеликої лопаточки наповнити формочки безе. Прибрати формочки. Меренги повинні розташовуватися на відстані 5 см один від одного.
випікати безе, поки вони не стануть твердими, від 2 1/2 до 3 годин.
Безе можна зберігати між шарами пергаментного паперу в герметичному контейнері при кімнатній температурі до 3 днів.
Подібні рецепти
Новорічний салат «Нефритовий браслет»
крихкий, повітряний і ніжний десерт, який люблять абсолютно всі: від дорослого до дитини! Пропоную приготувати це вишукані ласощі вдома і подати з ароматним малиновим соусом. опис приготування: Не дарма з французького меренга перекладається, як поцілунок. Саме така асоціація і виникає, коли це...
Мигдальне печиво з цедрою
Рецепт приготування печива з мигдальними горіхами, ванільним екстрактом, апельсиновим лікером і цедрою. опис приготування: За цим рецептом виходить приблизно 45 штук печива. розпушувача— 1 Ст. ложка солі— 1/3 чайних ложки вершкового масла— 10 Ст. ложок яйця— 3 штуки білок— 1 штука ванільног...
Малосольні огірки по-угорськи
Любіть домашні пікантні закуски? Тоді зверніть увагу на цей вельми оригінальний варіант приготування малосольних огірків по-угорськи. процес простий, а результат — приголомшливий! рекомендую. опис приготування: Це незвичайний рецепт, адже крім традиційного розсолу тут доданий житній хліб. Спец...
Маринований буряк
маринований буряк — відмінний інгредієнт для найрізноманітніших салатів. розповідаю, як правильно замаринувати буряк. опис приготування: Вареную свеклу я, чесно кажучи, практично не переварюю з дитинства. Але ось парадокс — маринована буряк заходить просто чудово. Її я використовую двома спосо...
Молочний десерт з бананами і висівками
Такий коктейль замінить будь-який десерт і навіть сніданок. Завдяки наявності в складі висівок молочний десерт надовго додасть вам відчуття ситості. Спробуйте! опис приготування: Приготуйте густий, ніжний і ситний коктейль. Додавайте різні фрукти і кожен раз у Вас вийде новий напій. В даному р...