Рецепт Мариновані патісони з лимонною кислотою

Рецепт Мариновані патісони з лимонною кислотою
Кількість порцій: 4 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Легка вечеря або святковий обід, однозначно, мариновані патисони будуть актуальними за будь-яким столом і в будь-якій компанії. легкі, хрусткі з неповторним остреньким присмаком, завжди нарозхват!

опис приготування:

Це класичний рецепт приготування маринованих патисонів з лимонною кислотою. замість оцту, я використовував лимонну кислоту, вийшло, як мінімум не гірше. Із зазначених інгредієнтів виходить, приблизно чотири літрових баночки маринованих патисонів. Гарного дня і успішного приготування цієї чудової закусочкі!

  • патисони— 1 кілограм
  • коріння хріну— 4 штуки
  • часник— 8 зубчиків
  • Чорний перець горошком— 12 штук
  • гвоздика— 12 штук
  • Лавровий лист— 1 штука
  • кріп— За смаком
  • листя— За смаком(вишня і смородина)
  • Лимонна кислота— 4 чайних ложки
  • сіль— 4 Ст. ложки
  • цукор— 2 Ст. ложки
Мариновані патісони з лимонною кислотою - фото крок 1 Підготуйте необхідні інгредієнти.

Мариновані патісони з лимонною кислотою - фото крок 2 У стерилізовані банки кладемо: очищений і порізаний корінь хрону, часник - 2 часточки, перець — 3 горошку, гвоздику - 3 шт., порізані крупно патисони. Заливаємо все окропом, накриваємо кришками і даємо постояти 10 хвилин.

Мариновані патісони з лимонною кислотою - фото крок 3 Воду з банок зливаємо в каструлю, додаємо чотири столові ложки солі, дві столові ложки цукру, лавровий лист, лист вишні і смородини, зонт кропу. все кип'ятимо 5 хвилин.

Мариновані патісони з лимонною кислотою - фото крок 4 У кожну банку засипте трохи менше 1 ç.l. лимонної кислоти, зверху залийте процідженим маринадом (без зелені). Закрийте банки кришками і переверніть до повного охолодження укутавши в ковдру. Смачного!

Подібні рецепти

Мариновані огірки і помідори з лимонною кислотою

Шарлотка з вишнею в мультиварці

Ділюся рецептом маринованих огірків і помідорів з лимонною кислотою. Це природний консервант, яким можна замінити оцет при маринуванні. Смак виходить м'якше, і зберігається дуже добре. опис приготування: Докладніше, як приготувати мариновані огірки і помідори з лимонним соком, я розповім нижче...

Мариновані анчоуси

Мариновані анчоуси

Вишукана середземноморська закуска з маринованих анчоусів. кількість порцій: 4 анчоуси— 400 грам цибуля— 50 грам часник— 5 грам лимонний сік— 5 грам оливкова олія— 75 грам сухе біле вино— 75 грам фенхель— 1 штука чебрець— 1 щіпка лавровий лист— 1 штука петрушка— 1 щіпка koriandr— 1 щіпка сіль— ...

Мариновані баклажани на зиму

Мариновані баклажани на зиму

Ця страва називають відрізняється неймовірним смаком і ароматом, а гострота додає закусці особливу пікантність. У нашій родині мариновані баклажани на зиму в домашніх умовах — одна з улюблених закусок. опис приготування: Щоб приготувати мариновані баклажани на зиму в домашніх умовах, вам потрі...

Мариновані баклажани з болгарським перцем

Мариновані баклажани з болгарським перцем

Мариновані баклажани з болгарським перцем — дуже смачна закуска, яка прикрасить як святковий, так і повсякденний стіл. Беріть на замітку рецепт! опис приготування: відмінна заготівля — мариновані баклажани з болгарським перцем може стати однією з ваших улюблених. Баклажани прекрасно поєднуютьс...

Мариновані корнішони на зиму

Мариновані корнішони на зиму

Якщо ви задумали засолювання на зиму, уявіть, як будуть смачненько хрустіти мариновані огірочки. рецепт підкаже, як приготувати мариновані корнішони на зиму. Огірочки підійдуть до будь-якої страви. опис приготування: Корнішони представляють собою невеликі огірки, довжина яких лежить в межах ві...