Рецепт Маффины с орехами

Рецепт Маффины с орехами
Кількість порцій: 8 Час приготування: 30 хв.
Рецепт приготовления маффинов с орехами пекан.

опис приготування:

Приготовление этих ореховых маффинов не отнимет у вас много сил и времени. Рецепт состоит всего из пяти ингредиентов. Замість горіхів пекан ви можете використовувати волоські горіхи.

  • борошна— 1/2 склянки
  • вершкового масла— 2/3 склянки
  • яйця— 2 штуки
Маффины с орехами - фото крок 1 1. Попередньо розігріти духовку 160 градусів. Сбрызнуть форму для маффинов (будь-якого розміру) маслом в спреї. Вместо формы вы можете использовать силиконовые чаши.

Маффины с орехами - фото крок 2 2. Взбить два яйца. В средней миске смешать коричневый сахар, муку и орехи пекан.

Маффины с орехами - фото крок 3 3. В отдельной миске взбить размягченное сливочное масло и яйца вместе до получения однородной консистенции.

Маффины с орехами - фото крок 4 4. Постепенно добавить в яичную смесь мучную смесь и аккуратно перемешать до однородной массы.

Маффины с орехами - фото крок 5 5. Ложкой выложить полученное тесто в подготовленную форму для маффинов, заполняя отделения примерно на 2/3 їх обсягу. Поставить форму в предварительно разогретую духовку и выпекать в течение 20-25 хвилин.

Маффины с орехами - фото крок 6 6. Дать маффинам остыть в форме несколько минут, затем извлечь из формы и дать полностью остыть на стойке.

Маффины с орехами - фото крок 7 7. Когда вы только извлекли форму из духовки, можно положить небольшой кусочек сливочного масла на верхушку каждого маффина.

Подібні рецепти

Маффины с яблоками и специями

Рецепт лазаньї з овочами

простий, апетитний, вкусный и весьма оригинальный вариант, как приготовить маффины с яблоками и специями хочу вам показать. Якщо ви любите домашню випічку, обязательно берите на заметку рецепт. опис приготування: Яблочки можно использовать абсолютно любые, но мне больше по душе кисловатые, они...

Малосольні огірки по-угорськи

Малосольні огірки по-угорськи

Любіть домашні пікантні закуски? Тоді зверніть увагу на цей вельми оригінальний варіант приготування малосольних огірків по-угорськи. процес простий, а результат — приголомшливий! рекомендую. опис приготування: Це незвичайний рецепт, адже крім традиційного розсолу тут доданий житній хліб. Спец...

Маринований буряк

Маринований буряк

маринований буряк — відмінний інгредієнт для найрізноманітніших салатів. розповідаю, як правильно замаринувати буряк. опис приготування: Вареную свеклу я, чесно кажучи, практично не переварюю з дитинства. Але ось парадокс — маринована буряк заходить просто чудово. Її я використовую двома спосо...

Молочний десерт з бананами і висівками

Молочний десерт з бананами і висівками

Такий коктейль замінить будь-який десерт і навіть сніданок. Завдяки наявності в складі висівок молочний десерт надовго додасть вам відчуття ситості. Спробуйте! опис приготування: Приготуйте густий, ніжний і ситний коктейль. Додавайте різні фрукти і кожен раз у Вас вийде новий напій. В даному р...

Макарони з сиром і гарбузом

Макарони з сиром і гарбузом

Сьогоднішній рецепт порадує любителів гарбуза, пропоную приготувати з неї соус до макаронів — простий і смачний. Рецепт навіяний італійською кухнею, а точніше одним з її поєднань. опис приготування: Сир для цього блюда повинен бути плавким і жирним, добре підходять сорти твердого сиру, типу «Р...