Рецепт Маринована гарбуз на зиму

Рецепт Маринована гарбуз на зиму
Кількість порцій: 4-5 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Маринована гарбуз має приємний кисло-солодкий смак. Дуже добре поєднується з запеченим м'ясом. Таку гарбуз можна вживати відразу, а можна закатати в баночки і залишити на зиму. обов'язково спробуйте!

опис приготування:

Поділюся з вами секретом, як приготувати мариновану гарбуз на зиму в домашніх умовах. Для початку замарінуем гарбуз з цукром і оцтом. Маринувати можна від 10 до 24 годин, як вам зручно. Потім варимо гарбуз на дрібному вогні до прозорості. спеції, попередньо загорніть в марлю, щоб потім з легкістю їх витягти з каструлі. Готовий гарбуз можна вживати відразу, можна закатати в баночки на зиму. вирішать вам, хай щастить!

  • гарбуз— 1 кілограм
  • цукор— 1,5 Ст. ложки
  • вода— 0,5 L
  • оцет— 2,5 Ст. ложки(30%)
  • гвоздика— 8 штук(зерняток)
  • перець духмяний— 6 штук(горошин)
  • обкладинка— 1 штука(паличка)
  • Мускатний горіх— За смаком(тертий)
  • імбир— 1 щіпка
Маринована гарбуз на зиму - фото крок 1 Гарбуз ріжемо кубиками і заливаємо водою з цукром і оцтом. В такому сиропі маринуємо гарбуз на ніч.

Маринована гарбуз на зиму - фото крок 2 Всі прянощі загорніть в марлю (щоб потім легше було їх дістати) і покладіть в маринад. далі, варимо на малому вогні 5-7 хвилин до прозорості гарбуза.

Маринована гарбуз на зиму - фото крок 3 Прибираємо каструлю з вогню, даємо настоятися 30 хвилин. прянощі витягаємо.

Маринована гарбуз на зиму - фото крок 4 Гарбуз розкладаємо по стерилізованим баночках або їмо відразу. Смачного!

Подібні рецепти

Маринована диня на зиму

Солоні опеньки на зиму

З рецепта можна дізнатися, як приготувати мариновану диню на зиму. це закуска, яка підійде до кожного застілля і не залишить байдужим нікого з гостей. Вона має дуже яскравий насичений смак. опис приготування: Солодка маринована диня це не обов'язково десерт. Таку диню можна додавати в різні са...

Маринована цибуля на зиму без стерилізації

Маринована цибуля на зиму без стерилізації

Любителі цибулі з м'ясом і шашликом, не проходьте повз! Для вас я підготувала рецепт, завдяки якому можна на кілька днів зберегти його смак (і навіть трохи поліпшити його). дивимося рецепт! опис приготування: Крім усього іншого, ви впораєтеся з закускою дуже швидко і без особливих зусиль. Тому...

Маринована цибуля на зиму

Маринована цибуля на зиму

Маринована цибуля я готую вже кілька років і до весни у мене не залишається жодної баночкі.Такой цибулю прекрасно підходить в якості закуски до святкового столу, його я також додаю до деяких салати опис приготування: маринована цибуля — смачна і легка закуска, володіє дивовижним смаком. завдяк...

Маринована цибуля по-польськи на зиму

Маринована цибуля по-польськи на зиму

маринована цибуля — це дуже смачно і, як виявилося, дуже просто! Лук виходить дуже соковитим і неймовірно хрустким. Взимку ви зможете додавати його в салати або просто подавати разом з гарніром. опис приготування: Відразу варто відзначити такий момент: для готування найкраще підійде цибулю сер...

Маринована цибуля в оцті на зиму

Маринована цибуля в оцті на зиму

Маринування овочів - це невід'ємна частина підготовки продуктів для довгого зберігання протягом декількох місяців. А восени завжди хочеться зберегти якомога більше різних продуктів з городу. опис приготування: Тому з'являється все більше і більше різних рецептів. безсумнівно, завжди можна знай...