Рецепт Масло з авокадо
На сніданок неодмінно потрібно їсти щось ситне і корисне. Хочу поділитися з вами одним зі своїх улюблених рецептів на сніданок і показати, як приготувати масло з авокадо. Це просто, ситно і смачно.
опис приготування:
Таке масло можна їсти відразу після приготування: намазати на тости, хлібці або грінки. Але можна також попередньо охолодити його, тоді по консистенції воно буде більше схоже на вершкове масло. У будь-якому випадку це неймовірно смачно, хоч і просто до банального.
Пригощайтеся на здоров'я!
- авокадо великий— 1 штука(м'який)
- Вершкове масло— 120 грам
- сік лимонний— 1 Чайна ложка
- кмин— 0,5 чайних ложки
- сіль— 0,25 чайних ложки
- Мелений перець чорний— За смаком
2 авокадо вимийте, розріжте ножем уздовж і розділіть на 2 половинки, видаліть кісточку і дістаньте ложкою м'якоть. Покладіть м'якоть в мисочку.
3 З'єднайте авокадо з вершковим маслом і за допомогою вилки перетворите ці продукти в однорідну пасту. Можна використовувати блендер, але я управляюся і так.
4 В процесі додайте сік лимона, сіль (за смаком можна більше, але мені вистачає 0,25 чайної ложки), мелений чорний перець. Ось все і готово.
Подібні рецепти
Пиріг з яблуками по-афінського
Простий рецепт приготування масла з цукіні для бутербродів на сніданок. опис приготування: Грубо натерти кабачок (цукіні) і потримати в друшляку приблизно 3-4 хвилини. У глибокій сковороді розігрійте оливкову олію. Злегка обсмажте дрібно нарізану цибулю-шалот і тертий часник. Додати цукіні і п...
Мигдальне масло з родзинками і корицею
Рецепт приготування мигдального масла з мигдальних горіхів, кориці, родзинок і ванільного екстракту. опис приготування: Для приготування цього мигдалевого масла вам буде потрібно всього 4 інгредієнта — мигдаль, обкладинка, родзинки і ванільний екстракт — а зробити його дуже легко. Мигдальне ма...
Малосольні огірки по-угорськи
Любіть домашні пікантні закуски? Тоді зверніть увагу на цей вельми оригінальний варіант приготування малосольних огірків по-угорськи. процес простий, а результат — приголомшливий! рекомендую. опис приготування: Це незвичайний рецепт, адже крім традиційного розсолу тут доданий житній хліб. Спец...
Маринований буряк
маринований буряк — відмінний інгредієнт для найрізноманітніших салатів. розповідаю, як правильно замаринувати буряк. опис приготування: Вареную свеклу я, чесно кажучи, практично не переварюю з дитинства. Але ось парадокс — маринована буряк заходить просто чудово. Її я використовую двома спосо...
Молочний десерт з бананами і висівками
Такий коктейль замінить будь-який десерт і навіть сніданок. Завдяки наявності в складі висівок молочний десерт надовго додасть вам відчуття ситості. Спробуйте! опис приготування: Приготуйте густий, ніжний і ситний коктейль. Додавайте різні фрукти і кожен раз у Вас вийде новий напій. В даному р...