Рецепт Маринований салат

Рецепт Маринований салат
Кількість порцій: 8 Час приготування: 3 г. 30 хв.
маринування — один з найпопулярніших способів заготівлі овочів на зиму. Спробуйте закрити на зиму маринований салат з овочів.

опис приготування:

Відкритий холодною зимою маринований салат з яскравого болгарського перцю і баклажанів нагадає вам про літо.

приготування:

промити перець, очистити від насіння і нарізати уздовж тонкими смужками. промити баклажани, зняти шкірку і нарізати спочатку скибочками, а потім смужками, як перець. На дно пластикового контейнера викласти шар нарізаного перцю, посипавши сіллю. Так викласти кілька шарів перцю, пересипавши їх сіллю. Зверху покласти вантаж. Так само викласти нарізані баклажани з сіллю в інший контейнер. дати постояти 1,5 годину, щоб овочі пустили сік. потім злити рідину і віджати зайве руками. Помістити овочі назад в контейнер і залити оцтом. Залишити ще на 1,5 годину. злити оцет, віджати овочі руками і викласти в миску. Додати подрібнений часник, нарізаний перець чилі, орегано і оливкове масло. Добре перемішати. Викласти салат в стерилізовані банки і щільно закрити.


  • красного и желтого болгарского перца— 1,25 кілограма
  • баклажанів— 1,25 кілограма
  • білого винного оцту— 1,5 L
  • оливкового масла— 600 мілілітрів
  • солі— 300 грам
  • часнику— 6 зубчиків
  • крупных стручка красного перца чили— 2 штуки
  • сушеного орегано— 2 Ст. ложки
Відкритий холодною зимою маринований салат з яскравого болгарського перцю і баклажанів нагадає вам про літо.

приготування:

промити перець, очистити від насіння і нарізати уздовж тонкими смужками. промити баклажани, зняти шкірку і нарізати спочатку скибочками, а потім смужками, як перець. На дно пластикового контейнера викласти шар нарізаного перцю, посипавши сіллю. Так викласти кілька шарів перцю, пересипавши їх сіллю. Зверху покласти вантаж. Так само викласти нарізані баклажани з сіллю в інший контейнер. дати постояти 1,5 годину, щоб овочі пустили сік. потім злити рідину і віджати зайве руками. Помістити овочі назад в контейнер і залити оцтом. Залишити ще на 1,5 годину. злити оцет, віджати овочі руками і викласти в миску. Додати подрібнений часник, нарізаний перець чилі, орегано і оливкове масло. Добре перемішати. Викласти салат в стерилізовані банки і щільно закрити.


Подібні рецепти

Маринований салат з огірків і моркви

Яйце пашот з оцтом

Смачний і простий салат на зиму з огірків і моркви. Підійде як до м'ясних або рибних страв, так і як відмінний варіант закуски до міцних напоїв. опис приготування: Приготувати маринований салат з огірків і моркви легко і просто. Мариновані огірки самі по собі гарні. Доповнимо їх морквою і часн...

Маринований буряк по-азійському

Маринований буряк по-азійському

Рецепт приготування маринованого буряка по-азійському з імбиром і рисовим оцтом. опис приготування: Підготувати чашу з крижаною водою, відкласти в сторону. Залити буряк холодною водою на 5 см у великій каструлі. Довести до кипіння, зменшити вогонь. Варити буряк до готовності, близько 30 хвилин...

Маринований болгарський перець з часником

Маринований болгарський перець з часником

Домашні пікантні закуски чудово доповнюють і щоденне, і святкове меню. Хочу запропонувати вам на замітку чудовий спосіб, як приготувати маринований болгарський перець з часником і зеленню. опис приготування: В даному випадку в рецепті використовуються міні-перці. Вони і швидше маринуються, і с...

Маринований гіркий перець на зиму

Маринований гіркий перець на зиму

Яскравий і барвистий гіркий перець можна замаринувати на зиму, щоб насолодитися його палючим смаком і в зимовий час, наприклад, при подачі заготовки до борщу, вусі, солянці або щам. опис приготування: Розрахунок інгредієнтів вказано на ємність об'ємом 0,7 L. Маринований гіркий перець подавайте...

Маринований гострий перець з медом

Маринований гострий перець з медом

Як же приємно в зимовий день, на обід, відкрити баночку пікантною закуски. Вона зігріє і нагадає своїм гостро-солодким смаком про минуле літо. Зверніть увагу яке не заїжджене поєднання в заготівлі. опис приготування: Варто відзначити, що перці в банку набивати туго не слід. важливо, щоб марина...