Рецепт Маринування болгарського перцю

Рецепт Маринування болгарського перцю
Кількість порцій: 5-8 Час приготування: 40 хв.
розповім, як зробити маринування болгарського перцю домашніх умовах. Я роблю таку заготовку разом з помідорами: ці овочі відмінно доповнюють один одного, а салати з них виходять відмінними!

опис приготування:

Ділюся перевіреним часом рецептом приготування маринування болгарського перцю. По суті спосіб нічим не відрізняється від маринування інших овочів на кшталт кабачків або баклажанів. Але самі по собі перці можуть вийти надмірно &Quot;маринованими&Quot;, так що смаку не відчуєте в належній мірі. Тому рекомендую все-таки заготовлювати їх разом з огірками або помідорами: &Quot;у комплекті&Quot; вони виходять дійсно смачними!

  • помідори— 600 грам
  • перці— 1 кілограм
  • Цибуля— 1 штука
  • морква— 1 штука
  • Перець чилі— 1 штука
  • Перець горошком— 5 штук
  • часник— 1 штука(1 середня головка на трилітрову банку)
  • Лавровий лист— 1 штука
  • стебло кропу— 1 штука
  • корінь кропу— 1 штука
  • сіль— 60 грам
  • цукор— 80 грам
  • оцет 9%  — 60 мілілітрів
Маринування болгарського перцю - фото крок 1 1. Банки попередньо стерилізуємо. Викладаємо добре помиті і очищені овочі: шматочки цибулі і моркви, скибочки гострого перцю, зубчики часнику і кропові частини. Всі інгредієнти вказані на трилітрову банку, так що сміливо укладайте сюди ж і перець, і помідори.

Маринування болгарського перцю - фото крок 2 2. Укладаємо всі овочі майже до самого верху. заливаємо окропом, на півгодини залишаємо, потім зливаємо. Повторюємо процедуру з окропом три рази. Це потрібно для того, щоб банка не лопнула.

Маринування болгарського перцю - фото крок 3 3. фінальний крок — зробимо маринад. Останній раз окріп з бутлів не виливати, а вливаємо в каструлю. Кип'ятимо воду ще раз з цукром і сіллю. коли закипить, знімаємо з вогню, додаємо оцет, перемішуємо. заливаємо банки, закриваємо на зиму.

Маринування болгарського перцю - фото крок 4 4. Зберігаємо до повного охолодження, укутавши в ковдри. Потім можна буде перемістити банки в підвал або в льох. Все просто!

Подібні рецепти

Маринування печериць

Курячі сердечка в томатному соусі

Не можу відмовити собі в задоволенні перекусити смачною закускою. Тому запасаюся чимось заздалегідь. А цей рецепт підійде на всі випадки життя: для свята, для посиденьок і для звичайних днів. опис приготування: Вам буде цікаво дізнатися про те, як приготувати маринування печериць. Грибочки вих...

Малосольні огірки по-угорськи

Малосольні огірки по-угорськи

Любіть домашні пікантні закуски? Тоді зверніть увагу на цей вельми оригінальний варіант приготування малосольних огірків по-угорськи. процес простий, а результат — приголомшливий! рекомендую. опис приготування: Це незвичайний рецепт, адже крім традиційного розсолу тут доданий житній хліб. Спец...

Маринований буряк

Маринований буряк

маринований буряк — відмінний інгредієнт для найрізноманітніших салатів. розповідаю, як правильно замаринувати буряк. опис приготування: Вареную свеклу я, чесно кажучи, практично не переварюю з дитинства. Але ось парадокс — маринована буряк заходить просто чудово. Її я використовую двома спосо...

Молочний десерт з бананами і висівками

Молочний десерт з бананами і висівками

Такий коктейль замінить будь-який десерт і навіть сніданок. Завдяки наявності в складі висівок молочний десерт надовго додасть вам відчуття ситості. Спробуйте! опис приготування: Приготуйте густий, ніжний і ситний коктейль. Додавайте різні фрукти і кожен раз у Вас вийде новий напій. В даному р...

Макарони з сиром і гарбузом

Макарони з сиром і гарбузом

Сьогоднішній рецепт порадує любителів гарбуза, пропоную приготувати з неї соус до макаронів — простий і смачний. Рецепт навіяний італійською кухнею, а точніше одним з її поєднань. опис приготування: Сир для цього блюда повинен бути плавким і жирним, добре підходять сорти твердого сиру, типу «Р...