Рецепт Молочне желе з желатином
Простий і смачний десерт, що є особливо актуальним в теплу пору року. Нема чого робити готове желе з упаковки, якщо його можна замінити домашнім. розповідаю, як приготувати молочне желе з желатином.
опис приготування:
Таке желе можна давати дітям, адже продукти для його приготування свіжі. Можна зробити желатиновий торт, якщо збільшите кількість інгредієнтів. Перед приготуванням десерт необхідно охолодити протягом декількох годин. Його можна зберігати в холодильнику 2 дня. Можна замінити коров'яче молоко соєвим або мигдальним.
- листи желатину— 8 штук
- Полуниця— 250 грам(заморожена, свіжа або варення)
- цукор— 4 Ст. ложки
- окріп— 1 Ст. ложка
- молоко— 3 склянки
- ваніль— 1 штука(стручок)
2 Тим часом вимийте полуницю, перекладіть її в блендер, додайте цукор (2 столові ложки) і перемішайте до однорідної консистенції, потім перетріть вміст через сито.
3 Злийте воду з миски, де 2 лист желатин, і влийте окріп, гарненько перемішайте. Влийте отриману суміш в полуничне пюре. Якщо суміш дуже густа, то долийте трохи води.
4 Залийте суміш у форму і відправте в холодильник на 1 час.
5 Молоко перелейте в сотейник, додайте цукор, що залишився, ваніль. Надішліть сотейник на середній вогонь, але немає аргументів кипіння.
6 Злийте воду з решти листочків желатину і додайте в підігріте молоко, гарненько перемішайте до розчинення.
7 Дуже добре охолодіть суміш і залийте в форму до полуничної, відправте в холодильник на 4-5 годин.
8 Перед подачею занурте форму в окріп на 15 секунд, щоб легко зняти її. Переверніть і викладіть на тарілку. Смачного!
Подібні рецепти
Сирне суфле з карамелізованими яблуками
Солодощі з дитинства! Смак апельсинового і лимонного мармеладу, посипаного цукром, всіх поверне в безтурботну пору. Нескладне і шалено смачна страва стане відмінним десертом для будь-якого столу. опис приготування: Мармелад завжди був найбільш бажаним дитячим ласощами. Але також і жоден доросл...
Мангове желе з рисом
Незвичайний річний десерт, який сподобатися всім без винятку. Китайська кухня. кількість порцій: 4 Мал— 150 грам вапно— 2 штуки(сік) молоко— 3/4 L збиті вершки— 1/4 L листи желатину— 2 штуки цукор— 2 Ст. ложки манго— 1 штука апельсиновий сік— 1/8 L складові: Довести молоко до кипіння...
Малосольні огірки по-угорськи
Любіть домашні пікантні закуски? Тоді зверніть увагу на цей вельми оригінальний варіант приготування малосольних огірків по-угорськи. процес простий, а результат — приголомшливий! рекомендую. опис приготування: Це незвичайний рецепт, адже крім традиційного розсолу тут доданий житній хліб. Спец...
Маринований буряк
маринований буряк — відмінний інгредієнт для найрізноманітніших салатів. розповідаю, як правильно замаринувати буряк. опис приготування: Вареную свеклу я, чесно кажучи, практично не переварюю з дитинства. Але ось парадокс — маринована буряк заходить просто чудово. Її я використовую двома спосо...
Молочний десерт з бананами і висівками
Такий коктейль замінить будь-який десерт і навіть сніданок. Завдяки наявності в складі висівок молочний десерт надовго додасть вам відчуття ситості. Спробуйте! опис приготування: Приготуйте густий, ніжний і ситний коктейль. Додавайте різні фрукти і кожен раз у Вас вийде новий напій. В даному р...