Рецепт Мексиканський кальдо

Рецепт Мексиканський кальдо
Кількість порцій: 6 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Якщо ви ще жодного разу не пробували мексиканський кальдо, тоді саме час це виправити! Ця страва кардинально відрізняється від усього, що ми з вами звикли асоціювати зі словом "; мексиканський ";!

опис приготування:

Кальдо в перекладі з іспанської означає "; бульйон ";. Сьогодні я пропоную вам спробувати цей нестандартний і такий незвичайний мексиканський кальдо. Від усіх інших мексиканських страв його відрізняє м'який вершковий смак, а найголовніше те, що цей "; бульйон" абсолютно не гострий! Він так і проситься на ваш стіл! пробуємо готувати?

  • Ріпчаста цибуля— 3 штуки
  • Вершкове масло— 50 грам
  • вершки— 250 мілілітрів(30-35%)
  • борошно— 50 грам
  • яйця— 1 штука
  • сир— 100 грам
  • Лавровий лист, сіль, чорний перець— За смаком(перець горошком)
  • бульйонний кубик— 1 штука(овочевий)
  • вода— 1,5 L
  • хліб— 2 скибочки
мексиканський кальдо - фото крок 1 1. Ось такий набір продуктів нам буде потрібно для приготування мексиканського кальдо.

мексиканський кальдо - фото крок 2 2. На плиту ставимо каструлю з водою. Кладемо туди одну очищену цибулину цілком, лавровий лист і перець горошком. Доводимо до кипіння. Додаємо бульйонний кубик і варимо на повільному вогні хвилин 15-20. Якщо у вас є овочевий бульйон, ще краще!

мексиканський кальдо - фото крок 3 3. Поруч ставимо на вогонь ще одну каструлю. розтоплюємо масло, лук очищаємо і нарізаємо півкільцями, викладаємо в масло і тушкуємо на повільному вогні під кришкою 15 хвилин.

мексиканський кальдо - фото крок 4 4. через 15 хвилин до цибулі висипаємо борошно і розмішуємо, обсмажуємо хвилину-півтори, а потім додамо проціджений бульйон. Все перемішуємо вінчиком.

мексиканський кальдо - фото крок 5 5. Злегка підігріваємо вершки і вводимо в масу, безперервно помішуючи віночком. варимо 20 хвилин на повільному вогні. За смаком досолюємо і перчимо.

мексиканський кальдо - фото крок 6 6. Поки наш суп вариться, підсушимо скибочки хліба на сковороді або в тостері. Сир натираємо на дрібну терку і відокремлюємо білок від жовтка.

мексиканський кальдо - фото крок 7 7. Наносимо на підсушені скибочки хліба сир, змішаний з яєчним жовтком. Викласти в супову тарілку.

мексиканський кальдо - фото крок 8 8. Зверху залити все супом. Дати постояти пару хвилин. Смачного!

Подібні рецепти

Мексиканський грибний суп

Томатний суп з тушкованим перцем «мексиканський тушкан»

Чи плануєте простий і легкий супчик на обід? Тоді пропоную вам зварити цей. насичений смак, нескладний процес, мінімум інгредієнтів і відмінний результат. подобається ідея? Тоді запам'ятовуйте рецепт! опис приготування: покажу, як приготувати мексиканський грибний суп менш, ніж за півгодини. О...

Мексиканський курячий суп

Мексиканський курячий суп

Рецепт приготування мексиканського супу з курячими грудками, цибулею, селерою, морквою, часником, помідорами і халапеньйо. опис приготування: Цей пікантний мексиканський суп добре подавати з шматочками авокадо, сметаною, тертим сиром Чеддер і кукурудзяними коржами тортільяс. курячих грудки— ...

Мексиканський салат з макаронами

Мексиканський салат з макаронами

Мексиканські салати соковиті і апетитні. Один тільки вид вже піднімає настрій і пробуджує бажання спробувати. Мексиканський салат з макаронами цілком може замінити повноцінний прийом їжі. опис приготування: Я робила цей простий мексиканський макаронний салат протягом багатьох років і завжди йо...

Мексиканський шашлик в домашніх умовах

Мексиканський шашлик в домашніх умовах

Рецепт приготування мексиканського шашлику в домашніх умовах. Шашлик доставить Вам незабутні смакові відчуття. опис приготування: У процесі приготування шашлик виходить з гострим, кисло-солодким смаком. Курку можна замінити цукіні або кабачком. Початок кукурузы— 1 штука Солодкий перець— 1 шт...

Мексиканський кукурудзяний суп

Мексиканський кукурудзяний суп

Рецепт приготування мексиканського супу. кількість порцій: 3-4 курячих філе— 2 штуки цибулини— 2 штуки маленького стручка красною перца чили— 0,25 штуки рослинної олії— 3 Ст. ложки консервованої кукурудзи— 250 грам молока— 0,5 L невеликий пучок кропу— 1 штука сіль— 1 штука(за смаком) Куряч...