Рецепт Мексиканський кальдо
Якщо ви ще жодного разу не пробували мексиканський кальдо, тоді саме час це виправити! Ця страва кардинально відрізняється від усього, що ми з вами звикли асоціювати зі словом "; мексиканський ";!
опис приготування:
Кальдо в перекладі з іспанської означає "; бульйон ";. Сьогодні я пропоную вам спробувати цей нестандартний і такий незвичайний мексиканський кальдо. Від усіх інших мексиканських страв його відрізняє м'який вершковий смак, а найголовніше те, що цей "; бульйон" абсолютно не гострий! Він так і проситься на ваш стіл! пробуємо готувати?
- Ріпчаста цибуля— 3 штуки
- Вершкове масло— 50 грам
- вершки— 250 мілілітрів(30-35%)
- борошно— 50 грам
- яйця— 1 штука
- сир— 100 грам
- Лавровий лист, сіль, чорний перець— За смаком(перець горошком)
- бульйонний кубик— 1 штука(овочевий)
- вода— 1,5 L
- хліб— 2 скибочки
2. На плиту ставимо каструлю з водою. Кладемо туди одну очищену цибулину цілком, лавровий лист і перець горошком. Доводимо до кипіння. Додаємо бульйонний кубик і варимо на повільному вогні хвилин 15-20. Якщо у вас є овочевий бульйон, ще краще!
3. Поруч ставимо на вогонь ще одну каструлю. розтоплюємо масло, лук очищаємо і нарізаємо півкільцями, викладаємо в масло і тушкуємо на повільному вогні під кришкою 15 хвилин.
4. через 15 хвилин до цибулі висипаємо борошно і розмішуємо, обсмажуємо хвилину-півтори, а потім додамо проціджений бульйон. Все перемішуємо вінчиком.
5. Злегка підігріваємо вершки і вводимо в масу, безперервно помішуючи віночком. варимо 20 хвилин на повільному вогні. За смаком досолюємо і перчимо.
6. Поки наш суп вариться, підсушимо скибочки хліба на сковороді або в тостері. Сир натираємо на дрібну терку і відокремлюємо білок від жовтка.
7. Наносимо на підсушені скибочки хліба сир, змішаний з яєчним жовтком. Викласти в супову тарілку.
8. Зверху залити все супом. Дати постояти пару хвилин. Смачного!
Подібні рецепти
Томатний суп з тушкованим перцем «мексиканський тушкан»
Чи плануєте простий і легкий супчик на обід? Тоді пропоную вам зварити цей. насичений смак, нескладний процес, мінімум інгредієнтів і відмінний результат. подобається ідея? Тоді запам'ятовуйте рецепт! опис приготування: покажу, як приготувати мексиканський грибний суп менш, ніж за півгодини. О...
Мексиканський курячий суп
Рецепт приготування мексиканського супу з курячими грудками, цибулею, селерою, морквою, часником, помідорами і халапеньйо. опис приготування: Цей пікантний мексиканський суп добре подавати з шматочками авокадо, сметаною, тертим сиром Чеддер і кукурудзяними коржами тортільяс. курячих грудки— ...
Мексиканський салат з макаронами
Мексиканські салати соковиті і апетитні. Один тільки вид вже піднімає настрій і пробуджує бажання спробувати. Мексиканський салат з макаронами цілком може замінити повноцінний прийом їжі. опис приготування: Я робила цей простий мексиканський макаронний салат протягом багатьох років і завжди йо...
Мексиканський шашлик в домашніх умовах
Рецепт приготування мексиканського шашлику в домашніх умовах. Шашлик доставить Вам незабутні смакові відчуття. опис приготування: У процесі приготування шашлик виходить з гострим, кисло-солодким смаком. Курку можна замінити цукіні або кабачком. Початок кукурузы— 1 штука Солодкий перець— 1 шт...
Мексиканський кукурудзяний суп
Рецепт приготування мексиканського супу. кількість порцій: 3-4 курячих філе— 2 штуки цибулини— 2 штуки маленького стручка красною перца чили— 0,25 штуки рослинної олії— 3 Ст. ложки консервованої кукурудзи— 250 грам молока— 0,5 L невеликий пучок кропу— 1 штука сіль— 1 штука(за смаком) Куряч...