Рецепт Макарони з мідіями
Апетитні і смачні макарони з мідіями стануть прекрасною альтернативою звичним макаронів по-флотськи! Блюдо виходить соковитим, з помідорами, зеленню і приправами. Просто свято шлунка!
опис приготування:
Мідії готуються швидко і просто, можете взяти як свіжі, так і заморожені. Заморожені можете відразу відправляти на сковороду, навіть не розморожуючи. До речі, можете готувати страву з різними макаронами, зі спагеті, наприклад, теж буде дуже смачно. Я іноді додаю трохи креветок, щоб скрасити досить різкий присмак мідій.
- макарони— 100 грам
- мідії— 200 грам
- креветки— За смаком
- петрушка— 1 пучок
- розмарин— 2-3 штук
- Біле вино— 100 грам
- часник— 2 зубчики
- Помідори черрі— 10 штук
- спеції— За смаком
- Масло оливкове— За смаком(для смаження )
Відваріть макарони в киплячій підсоленій воді, але не до готовності, а аль-денте. приблизно на 2 хвилини менше, ніж написано на упаковці.
На сковороді розігрійте масло оливкове, поріжте помідори на половинки, викладіть їх на сковороду, додайте до них порізаний пластинками часник.
Коли часник підрум'яниться, викладіть на сковороду мідії, а також креветки (по бажанню).
Поки обсмажуються морепродукти, поріжте дрібно петрушку і розмарин.
Потім влийте до мідій з помідорами вино, сіль і poperčite. додайте зелень.
Обсмажте пару хвилин, а потім перекладіть в миску.
У суміш олії, вина і соку з-під помідорів і мідій, який залишився на сковороді від приготування морепродуктів, викладіть макарони, протушкувати їх хвилини 2-3.
Потім змішайте макарони з мідіями, розкладіть по тарілках.
Виходить дуже смачно. Смачного!
Подібні рецепти
Яловичина, тушкована з чорносливом
Любіть домашні пікантні закуски? Тоді зверніть увагу на цей вельми оригінальний варіант приготування малосольних огірків по-угорськи. процес простий, а результат — приголомшливий! рекомендую. опис приготування: Це незвичайний рецепт, адже крім традиційного розсолу тут доданий житній хліб. Спец...
Маринований буряк
маринований буряк — відмінний інгредієнт для найрізноманітніших салатів. розповідаю, як правильно замаринувати буряк. опис приготування: Вареную свеклу я, чесно кажучи, практично не переварюю з дитинства. Але ось парадокс — маринована буряк заходить просто чудово. Її я використовую двома спосо...
Молочний десерт з бананами і висівками
Такий коктейль замінить будь-який десерт і навіть сніданок. Завдяки наявності в складі висівок молочний десерт надовго додасть вам відчуття ситості. Спробуйте! опис приготування: Приготуйте густий, ніжний і ситний коктейль. Додавайте різні фрукти і кожен раз у Вас вийде новий напій. В даному р...
Макарони з сиром і гарбузом
Сьогоднішній рецепт порадує любителів гарбуза, пропоную приготувати з неї соус до макаронів — простий і смачний. Рецепт навіяний італійською кухнею, а точніше одним з її поєднань. опис приготування: Сир для цього блюда повинен бути плавким і жирним, добре підходять сорти твердого сиру, типу «Р...
Молочний коктейль для сніданку
Корисний коктейль з полуницею і вівсянкою опис приготування: Попассіруйте вівсянку, поки вона не потемніє (зрозуміло без масла). Збийте міксером молоко, йогурт або морозиво, полуницю, вівсянку і мед. налийте в 2 глибоких склянки коктейль і прикрасьте його м'ятою. Крупа вівсяна— 25 грам Полу...