Рецепт Маринований ростбіф
маринований ростбіф — блюдо англійської кухні, що представляє собою запечений в духовій шафі шматок яловичого м'яса.
кількість порцій: 3
- Говяжа вирізка— 500 грам
- сіль— 1 Ст. ложка
- перець— 1 Ст. ложка
- сушений часник— 1 Ст. ложка
- Koriandr— 1 Ст. ложка
- розмарин— 1 Чайна ложка
- Цибуля— 1 штука
- петрушка— 100 грам
- Соєвий соус— 150 мілілітрів
- Оливкова олія— 50 мілілітрів
Натираємо м'ясо перцем, сіллю і сушеним часником.
На розпеченій сковороді на оливковій (олії) обсмажуємо м'ясо з усіх боків буквально по хвилині, нам потрібна тільки диплом. Паралельно розігріваємо духовку до температури 180 градусів. І відправляємо ростбіф приблизно хвилин на 30. Хто любить напівсире м'ясо, це хвилин на 20.
Поки м'ясо готується, робимо маринад. Рубим петрушку.
Ріжемо цибулю півкільцями.
У мисці змішуємо петрушку, цибуля, коріандр і розмарин, також оливкова олія, соєвий соус. перемішуємо. маринад готовий.
Ростбіф дістаємо з духовки і покриваємо його повністю маринадом. Накриваємо миску фольгою і відправляємо на 4 години маринуватися в холодильник. Ростбіф подається холодним.
виходить соковите, смачне і ароматне м'ясо.
Смачного!
Подібні рецепти
Ніжні рулетики з кабачків з курячим філе
Ця проста закуска може прикрасити будь-який шашлик. Причому зробити мариновану цибулю можна будь-яких кольорів. В якості барвників використовуйте натуральні продукти або спеції. опис приготування: Щоб замаринувати цибулю, його потрібно очистити і порізати. Приготуйте маринад. Для маринаду вода...
Маринований буряк
маринований буряк — відмінний інгредієнт для найрізноманітніших салатів. розповідаю, як правильно замаринувати буряк. опис приготування: Вареную свеклу я, чесно кажучи, практично не переварюю з дитинства. Але ось парадокс — маринована буряк заходить просто чудово. Її я використовую двома спосо...
Маринований гіркий перець на зиму
Яскравий і барвистий гіркий перець можна замаринувати на зиму, щоб насолодитися його палючим смаком і в зимовий час, наприклад, при подачі заготовки до борщу, вусі, солянці або щам. опис приготування: Розрахунок інгредієнтів вказано на ємність об'ємом 0,7 L. Маринований гіркий перець подавайте...
Маринований гострий перець з медом
Як же приємно в зимовий день, на обід, відкрити баночку пікантною закуски. Вона зігріє і нагадає своїм гостро-солодким смаком про минуле літо. Зверніть увагу яке не заїжджене поєднання в заготівлі. опис приготування: Варто відзначити, що перці в банку набивати туго не слід. важливо, щоб марина...
Маринований гострий перець
Яскравий і пекучий смак гострого перцю багатьма любимо, його подають з тарілкою гарячого борщу, заарештований, рибного супу і до других страв, додають в соуси. Замаринуйте барвистий гострий перець і ви на своїй кухні! опис приготування: Розрахунок інгредієнтів вказано на ємність об'ємом 0,7 L....