Рецепт Маринований ростбіф

Рецепт Маринований ростбіф
Час приготування: 5 г. 0 хв.
маринований ростбіф — блюдо англійської кухні, що представляє собою запечений в духовій шафі шматок яловичого м'яса.

кількість порцій: 3
  • Говяжа вирізка— 500 грам
  • сіль— 1 Ст. ложка
  • перець— 1 Ст. ложка
  • сушений часник— 1 Ст. ложка
  • Koriandr— 1 Ст. ложка
  • розмарин— 1 Чайна ложка
  • Цибуля— 1 штука
  • петрушка— 100 грам
  • Соєвий соус— 150 мілілітрів
  • Оливкова олія— 50 мілілітрів
маринований ростбіф - фото крок 1 Говяжа вирізка. Спочатку її потрібно обмити.

маринований ростбіф - фото крок 2 Натираємо м'ясо перцем, сіллю і сушеним часником.

маринований ростбіф - фото крок 3 На розпеченій сковороді на оливковій (олії) обсмажуємо м'ясо з усіх боків буквально по хвилині, нам потрібна тільки диплом. Паралельно розігріваємо духовку до температури 180 градусів. І відправляємо ростбіф приблизно хвилин на 30. Хто любить напівсире м'ясо, це хвилин на 20.

маринований ростбіф - фото крок 4 Поки м'ясо готується, робимо маринад. Рубим петрушку.

маринований ростбіф - фото крок 5 Ріжемо цибулю півкільцями.

маринований ростбіф - фото крок 6 У мисці змішуємо петрушку, цибуля, коріандр і розмарин, також оливкова олія, соєвий соус. перемішуємо. маринад готовий.

маринований ростбіф - фото крок 7 Ростбіф дістаємо з духовки і покриваємо його повністю маринадом. Накриваємо миску фольгою і відправляємо на 4 години маринуватися в холодильник. Ростбіф подається холодним.

маринований ростбіф - фото крок 8 виходить соковите, смачне і ароматне м'ясо.
Смачного!

Подібні рецепти

Цибуля, маринований до шашлику

Ніжні рулетики з кабачків з курячим філе

Ця проста закуска може прикрасити будь-який шашлик. Причому зробити мариновану цибулю можна будь-яких кольорів. В якості барвників використовуйте натуральні продукти або спеції. опис приготування: Щоб замаринувати цибулю, його потрібно очистити і порізати. Приготуйте маринад. Для маринаду вода...

Маринований буряк

Маринований буряк

маринований буряк — відмінний інгредієнт для найрізноманітніших салатів. розповідаю, як правильно замаринувати буряк. опис приготування: Вареную свеклу я, чесно кажучи, практично не переварюю з дитинства. Але ось парадокс — маринована буряк заходить просто чудово. Її я використовую двома спосо...

Маринований гіркий перець на зиму

Маринований гіркий перець на зиму

Яскравий і барвистий гіркий перець можна замаринувати на зиму, щоб насолодитися його палючим смаком і в зимовий час, наприклад, при подачі заготовки до борщу, вусі, солянці або щам. опис приготування: Розрахунок інгредієнтів вказано на ємність об'ємом 0,7 L. Маринований гіркий перець подавайте...

Маринований гострий перець з медом

Маринований гострий перець з медом

Як же приємно в зимовий день, на обід, відкрити баночку пікантною закуски. Вона зігріє і нагадає своїм гостро-солодким смаком про минуле літо. Зверніть увагу яке не заїжджене поєднання в заготівлі. опис приготування: Варто відзначити, що перці в банку набивати туго не слід. важливо, щоб марина...

Маринований гострий перець

Маринований гострий перець

Яскравий і пекучий смак гострого перцю багатьма любимо, його подають з тарілкою гарячого борщу, заарештований, рибного супу і до других страв, додають в соуси. Замаринуйте барвистий гострий перець і ви на своїй кухні! опис приготування: Розрахунок інгредієнтів вказано на ємність об'ємом 0,7 L....