Рецепт Маринований сир

Рецепт Маринований сир
Кількість порцій: 4 Час приготування: 1 дн. 12 г. 0 хв.
Мариновані овочі пробували все. А маринований сир? Якщо ні, то спробуйте замаринувати сир в домашніх умовах — ви будете здивовані, що сир буває ще й таким.

опис приготування:

Маринований сир я вперше спробував в якийсь винної. Під улюблене червоне сухе я замовив якийсь сирне асорті, і яке ж було моє здивування, коли серед декількох видів сиру був маринований сир! Офіціант за хороші чайові дізнався на кухні, як готується цей маринований сир, і цим рецептом я з великою радістю ділюся з вами. сподіваюся, сподобається і стане в нагоді

  • сир твердий— 300 грам
  • лимон— 1 штука
  • мед— 1 Ст. ложка
  • Оливкова олія— 100 мілілітрів
  • спеції— — За смаком
  • базилік свіжий— — За смаком
  • Стручок гострого перцю— 1/2 штуки
маринований сир - фото крок 1 набір інгредієнтів, побачити, як, небагатий — для того, щоб замаринувати сир, нічого особливого не потрібно. Однак важливо не випустити з уваги жоден інгредієнт — їх і так мало, і якщо щось прибрати — буде відчутно інший смак

маринований сир - фото крок 2 Лимонну цедру крупно натираємо, перець нарізаємо кружечками, базилік — дрібно рубаємо.

маринований сир - фото крок 3 Перекладаємо подрібнені інгредієнти для маринаду в чисту баночку.

маринований сир - фото крок 4 Сир нарізаємо великими кубиками.

маринований сир - фото крок 5 Перекладаємо сир в баночку, заливаємо все це справа соком одного лимона, оливковою олією і медом. Закриваємо кришкою і дуже добре збовтувати — треба, щоб все гарненько змішалося.

маринований сир - фото крок 6 Ставимо баночку в холодильник. через 2-3 дня маринований сир вже буде готовий до вживання.

Подібні рецепти

Цибуля, маринований до шашлику

Грибний соус з лисичок

Ця проста закуска може прикрасити будь-який шашлик. Причому зробити мариновану цибулю можна будь-яких кольорів. В якості барвників використовуйте натуральні продукти або спеції. опис приготування: Щоб замаринувати цибулю, його потрібно очистити і порізати. Приготуйте маринад. Для маринаду вода...

Маринований буряк

Маринований буряк

маринований буряк — відмінний інгредієнт для найрізноманітніших салатів. розповідаю, як правильно замаринувати буряк. опис приготування: Вареную свеклу я, чесно кажучи, практично не переварюю з дитинства. Але ось парадокс — маринована буряк заходить просто чудово. Її я використовую двома спосо...

Маринований гіркий перець на зиму

Маринований гіркий перець на зиму

Яскравий і барвистий гіркий перець можна замаринувати на зиму, щоб насолодитися його палючим смаком і в зимовий час, наприклад, при подачі заготовки до борщу, вусі, солянці або щам. опис приготування: Розрахунок інгредієнтів вказано на ємність об'ємом 0,7 L. Маринований гіркий перець подавайте...

Маринований гострий перець з медом

Маринований гострий перець з медом

Як же приємно в зимовий день, на обід, відкрити баночку пікантною закуски. Вона зігріє і нагадає своїм гостро-солодким смаком про минуле літо. Зверніть увагу яке не заїжджене поєднання в заготівлі. опис приготування: Варто відзначити, що перці в банку набивати туго не слід. важливо, щоб марина...

Маринований гострий перець

Маринований гострий перець

Яскравий і пекучий смак гострого перцю багатьма любимо, його подають з тарілкою гарячого борщу, заарештований, рибного супу і до других страв, додають в соуси. Замаринуйте барвистий гострий перець і ви на своїй кухні! опис приготування: Розрахунок інгредієнтів вказано на ємність об'ємом 0,7 L....