Рецепт Марокканський томатний суп

Рецепт Марокканський томатний суп
Кількість порцій: 6-7 Час приготування: 30 хв.
Не знаю, що приготувати з помідорів — спробуйте марокканський томатний суп. Це простий у приготуванні, дуже пікантний і оригінальний суп з простих і зрозумілих російській людині інгредієнтів.

опис приготування:

Марокканський томатний суп, як ви могли зрозуміти за цим рецептом, дуже схожий на мексиканський гаспачо. Він виходить вельми пікантним і навіть трохи гострим, прекрасно йде в літню спеку, втамовує спрагу. Якщо не знаєте, що приготувати з помідорів — спробуйте цей марокканський томатний суп, вам напевно сподобається. до речі кажучи, цей суп схвалюють дієтологи — у нашої сусідки (вона нас, власне, і навчила цьому супу) діабет, і лікарі їй рекомендують готувати його частіше. мовляв, дуже корисний. Я звичайно не дієтолог, але інгредієнти дійсно відповідні — і помідори, і часник при діабеті корисні.

  • помідори— 1 кілограм
  • часник— 4 зубчики
  • Luk salotų— 2 штуки
  • пучок петрушки— 1 штука
  • Оливкова олія— 3 Ст. ложки
  • кмин— 1 Чайна ложка
  • паприка— 2 чайних ложки
Марокканський томатний суп - фото крок 1 На вимитих помідорах робимо хрестоподібні надрізи. Потім обдаємо їх окропом і знімаємо з них шкірку. Нарізаємо на невеликі кубики.

Марокканський томатний суп - фото крок 2 Беремо глибоку каструлю, наливаємо в неї оливкова олія, обсмажуємо в ньому нарізані цибулю і часник. Додаємо нарізані томати, стакан гарячої кип'яченої води і спеції і тушкуємо на середньому вогні, постійно помішуючи. Доводимо до кипіння, варимо ще 10 хвилин і знімаємо з вогню.

Марокканський томатний суп - фото крок 3 Не даючи супу охолонути, подрібнюємо його до однорідності за допомогою блендера.

Марокканський томатний суп - фото крок 4 Додаємо в суп дрібно посічену петрушку — і відразу ж, гарячим, подаємо до столу.

Подібні рецепти

Марокканський суп з рисом, нутом і сочевицею

Марокканський салат

Покроковий рецепт приготування супу з сочевицею, рисом і нутом. марокканська кухня. кількість порцій: 4 сочевиця— 100 грам помідор— 4 штуки цибулина— 2 штуки часник— 3 зубчики куркума— 1 Чайна ложка koriandr— 1 Чайна ложка кмин— 1 Чайна ложка приправлений перцем чилі паста Аріс— 1 Чайна ложка л...

Малосольні огірки по-угорськи

Малосольні огірки по-угорськи

Любіть домашні пікантні закуски? Тоді зверніть увагу на цей вельми оригінальний варіант приготування малосольних огірків по-угорськи. процес простий, а результат — приголомшливий! рекомендую. опис приготування: Це незвичайний рецепт, адже крім традиційного розсолу тут доданий житній хліб. Спец...

Маринований буряк

Маринований буряк

маринований буряк — відмінний інгредієнт для найрізноманітніших салатів. розповідаю, як правильно замаринувати буряк. опис приготування: Вареную свеклу я, чесно кажучи, практично не переварюю з дитинства. Але ось парадокс — маринована буряк заходить просто чудово. Її я використовую двома спосо...

Молочний десерт з бананами і висівками

Молочний десерт з бананами і висівками

Такий коктейль замінить будь-який десерт і навіть сніданок. Завдяки наявності в складі висівок молочний десерт надовго додасть вам відчуття ситості. Спробуйте! опис приготування: Приготуйте густий, ніжний і ситний коктейль. Додавайте різні фрукти і кожен раз у Вас вийде новий напій. В даному р...

Макарони з сиром і гарбузом

Макарони з сиром і гарбузом

Сьогоднішній рецепт порадує любителів гарбуза, пропоную приготувати з неї соус до макаронів — простий і смачний. Рецепт навіяний італійською кухнею, а точніше одним з її поєднань. опис приготування: Сир для цього блюда повинен бути плавким і жирним, добре підходять сорти твердого сиру, типу «Р...