Рецепт Минтай в соусі
говоріть, минтай — дешева і несмачна риба? дурниця, це ви ще приготований за цим рецептом минтай в соусі не пробували! Спробуйте — ваше ставлення до минтай зміниться.
опис приготування:
Ось багато хто говорить, мовляв, минтай — риба другосортна, і нічого смачного з неї не приготуєш. немає, я, звичайно, в чомусь згоден — минтай НЕ лосось і не сьомга, але все ж при правильному підході до справи і з минтая можна зварганити страва дуже гідної якості.
Ось минтай в соусі — блюдо саме з такого репертуару. Наша сім'я регулярно 2-3 рази в рік його готує — і завжди блюдо розходиться із задоволенням. Чого і вам бажаю
приємного!
- минтай— 1200 грам
- Оливкова олія— 55 мілілітрів
- сіль морська— 3/4 чайних ложки
- Цукровий пісок— 1 Чайна ложка
- паприка мелена— 1 Чайна ложка
- кріп сушений— 1 Чайна ложка
- кмин— 1/4 чайних ложки
- Перець чорний мелений— 1/4 чайних ложки
- Томатний сік— 500 мілілітрів
- часник— 3 зубчики
- Цибуля ріпчаста— 2 штуки
- морква— 300 грам
Морква нарезаем тонкими колечками.
Лук тоже нарезаем тонкими полукольцами. Обжариваем лук и морковь в масле на сковороде — хвилини 3-4. Теперь внимательно: половину овощей оставляем в сковородке, другую половину овощей перекладываем куда-нибудь и пока отставляем.
Куски минтая солим, обваливаем в муке и обжариваем на сильном огне в растительном масле (на іншій сковороді, природно).
Обжариваем примерно по 2 хвилини з кожного боку, до утворення скоринки.
Теперь выкладываем обжаренные кусочки рыбы на оставленные в сковородке овощи. Сверху выкладываем вторую половину овощей. Огонь пока не включаем.
готуємо соус. Смешиваем томатный соус, видавлений часник і спеції.
Заливаем сковороду с рыбой получившимся соус, накриваємо кришкою і тушкуємо на повільному вогні 40 хвилин. От і все — минтай в соусе готов!
Подібні рецепти
Капуста, маринована по-вірменськи
Цей покроковий рецепт з фото розповість вам, як зі звичайної риби минтай приготувати неймовірно смачне гаряче блюдо, майже делікатес Готуємо смажений минтай! опис приготування: Простий рецепт приготування минтая смаженого я знайшла в інтернеті. З плином часу це нехитре, але від того не менш см...
Минтай под маринадом
Минтай под маринадом — это насыщенное вкусом, пряным ароматом и обладающее красивым внешним видом блюдо. В этой рыбе мало костей, она богата полезными микроэлементами и стоит совсем недорого. опис приготування: Рыба минтай – очень хорошая рыба. Она обладаем мягким вкусом, что дает возможность ...
Минтай з морквою
Рецептів минтая з морквою безліч. Але я хочу запропонувати свій спосіб. По перше, я не обсмажую рибу, а по-друге, не використовую кетчуп, тільки свіжі помідори. Мій варіант більш дієтичний. опис приготування: Осчістіте і подрібніть цибулю, морква і помідори. Спочатку обсмажити цибулю і моркву,...
Минтай тушкований
Минтай тушкований з даного пошаговому рецептом готується швидко і легко. Для приготування страви ми використовуємо мінімум продуктів, проте смак страви все одно виходить багатим і цікавим. опис приготування: минтай — риба із сімейства тріскових. Вона містить велику кількість корисних речовин, ...
Минтай в духовці
Запечена в духовці минтай виходить дуже ніжним і смачним. Минтай - відмінне дієтичне блюдо і спосіб урізноманітнити харчування тих, хто сидить на дієті або постить. опис приготування: Запечена минтай відмінно підходить для сімейної вечері. Минтай - дуже корисна риба, доступна кожному. Минтай ...