Рецепт Минтай в соусі

Рецепт Минтай в соусі
Кількість порцій: 3-4 Час приготування: 1 г. 0 хв.
говоріть, минтай — дешева і несмачна риба? дурниця, це ви ще приготований за цим рецептом минтай в соусі не пробували! Спробуйте — ваше ставлення до минтай зміниться.

опис приготування:

Ось багато хто говорить, мовляв, минтай — риба другосортна, і нічого смачного з неї не приготуєш. немає, я, звичайно, в чомусь згоден — минтай НЕ лосось і не сьомга, але все ж при правильному підході до справи і з минтая можна зварганити страва дуже гідної якості.

Ось минтай в соусі — блюдо саме з такого репертуару. Наша сім'я регулярно 2-3 рази в рік його готує — і завжди блюдо розходиться із задоволенням. Чого і вам бажаю

приємного!


  • минтай— 1200 грам
  • Оливкова олія— 55 мілілітрів
  • сіль морська— 3/4 чайних ложки
  • Цукровий пісок— 1 Чайна ложка
  • паприка мелена— 1 Чайна ложка
  • кріп сушений— 1 Чайна ложка
  • кмин— 1/4 чайних ложки
  • Перець чорний мелений— 1/4 чайних ложки
  • Томатний сік— 500 мілілітрів
  • часник— 3 зубчики
  • Цибуля ріпчаста— 2 штуки
  • морква— 300 грам
Минтай в соусі - фото крок 1 Занимаемся минтаем: обрезаем у него все плавники, разрезаем рыбу на порционные кусочки.

Минтай в соусі - фото крок 2 Морква нарезаем тонкими колечками.

Минтай в соусі - фото крок 3 Лук тоже нарезаем тонкими полукольцами. Обжариваем лук и морковь в масле на сковороде — хвилини 3-4. Теперь внимательно: половину овощей оставляем в сковородке, другую половину овощей перекладываем куда-нибудь и пока отставляем.

Минтай в соусі - фото крок 4 Куски минтая солим, обваливаем в муке и обжариваем на сильном огне в растительном масле (на іншій сковороді, природно).

Минтай в соусі - фото крок 5 Обжариваем примерно по 2 хвилини з кожного боку, до утворення скоринки.

Минтай в соусі - фото крок 6 Теперь выкладываем обжаренные кусочки рыбы на оставленные в сковородке овощи. Сверху выкладываем вторую половину овощей. Огонь пока не включаем.

Минтай в соусі - фото крок 7 готуємо соус. Смешиваем томатный соус, видавлений часник і спеції.

Минтай в соусі - фото крок 8 Заливаем сковороду с рыбой получившимся соус, накриваємо кришкою і тушкуємо на повільному вогні 40 хвилин. От і все — минтай в соусе готов!

Подібні рецепти

Минтай смажений

Капуста, маринована по-вірменськи

Цей покроковий рецепт з фото розповість вам, як зі звичайної риби минтай приготувати неймовірно смачне гаряче блюдо, майже делікатес Готуємо смажений минтай! опис приготування: Простий рецепт приготування минтая смаженого я знайшла в інтернеті. З плином часу це нехитре, але від того не менш см...

Минтай под маринадом

Минтай под маринадом

Минтай под маринадом — это насыщенное вкусом, пряным ароматом и обладающее красивым внешним видом блюдо. В этой рыбе мало костей, она богата полезными микроэлементами и стоит совсем недорого. опис приготування: Рыба минтай – очень хорошая рыба. Она обладаем мягким вкусом, что дает возможность ...

Минтай з морквою

Минтай з морквою

Рецептів минтая з морквою безліч. Але я хочу запропонувати свій спосіб. По перше, я не обсмажую рибу, а по-друге, не використовую кетчуп, тільки свіжі помідори. Мій варіант більш дієтичний. опис приготування: Осчістіте і подрібніть цибулю, морква і помідори. Спочатку обсмажити цибулю і моркву,...

Минтай тушкований

Минтай тушкований

Минтай тушкований з даного пошаговому рецептом готується швидко і легко. Для приготування страви ми використовуємо мінімум продуктів, проте смак страви все одно виходить багатим і цікавим. опис приготування: минтай — риба із сімейства тріскових. Вона містить велику кількість корисних речовин, ...

Минтай в духовці

Минтай в духовці

Запечена в духовці минтай виходить дуже ніжним і смачним. Минтай - відмінне дієтичне блюдо і спосіб урізноманітнити харчування тих, хто сидить на дієті або постить. опис приготування: Запечена минтай відмінно підходить для сімейної вечері. Минтай - дуже корисна риба, доступна кожному. Минтай ...