Рецепт Lukovnik

Рецепт Lukovnik
Кількість порцій: 6 Час приготування: 30 хв.
Рецепт приготування цибульниками - пісного пирога з начинкою з лука.

опис приготування:

Луковник можна подавати як гарячим, так і охолодженим.

приготування:

Замісити дріжджове тісто з борошна, води і дріжджів. Очистити і нарізати цибулю. Розігріти рослинне масло у великій сковороді. Додати цибулю, приправити сіллю і перцем. Смажити до золотисто-коричневого кольору. Розкачати з тіста тонкі коржі. Розігріти рослинне масло у великій сковороді і обсмажити коржі з обох боків до рум'яного кольору. Викласти один корж на блюдо і змазати 1 столовою ложкою підсмаженої цибулі. Зверху викласти другу корж, потім начинку і т.д. Повторювати так до тих пір, поки не закінчаться коржі. Подавати на сніданок або вечерю.


  • борошна— 800 грам
  • живых дрожжей— 30 грам
  • води— 2 склянки
  • головок лука— 8 штук
  • рослинної олії— 1/4 склянки(плюс масло для жарки)
  • сіль і перець— За смаком
Луковник можна подавати як гарячим, так і охолодженим.

приготування:

Замісити дріжджове тісто з борошна, води і дріжджів. Очистити і нарізати цибулю. Розігріти рослинне масло у великій сковороді. Додати цибулю, приправити сіллю і перцем. Смажити до золотисто-коричневого кольору. Розкачати з тіста тонкі коржі. Розігріти рослинне масло у великій сковороді і обсмажити коржі з обох боків до рум'яного кольору. Викласти один корж на блюдо і змазати 1 столовою ложкою підсмаженої цибулі. Зверху викласти другу корж, потім начинку і т.д. Повторювати так до тих пір, поки не закінчаться коржі. Подавати на сніданок або вечерю.


Подібні рецепти

Малосольні огірки по-угорськи

Кабачкові нагетси в духовці

Любіть домашні пікантні закуски? Тоді зверніть увагу на цей вельми оригінальний варіант приготування малосольних огірків по-угорськи. процес простий, а результат — приголомшливий! рекомендую. опис приготування: Це незвичайний рецепт, адже крім традиційного розсолу тут доданий житній хліб. Спец...

Маринований буряк

Маринований буряк

маринований буряк — відмінний інгредієнт для найрізноманітніших салатів. розповідаю, як правильно замаринувати буряк. опис приготування: Вареную свеклу я, чесно кажучи, практично не переварюю з дитинства. Але ось парадокс — маринована буряк заходить просто чудово. Її я використовую двома спосо...

Молочний десерт з бананами і висівками

Молочний десерт з бананами і висівками

Такий коктейль замінить будь-який десерт і навіть сніданок. Завдяки наявності в складі висівок молочний десерт надовго додасть вам відчуття ситості. Спробуйте! опис приготування: Приготуйте густий, ніжний і ситний коктейль. Додавайте різні фрукти і кожен раз у Вас вийде новий напій. В даному р...

Макарони з сиром і гарбузом

Макарони з сиром і гарбузом

Сьогоднішній рецепт порадує любителів гарбуза, пропоную приготувати з неї соус до макаронів — простий і смачний. Рецепт навіяний італійською кухнею, а точніше одним з її поєднань. опис приготування: Сир для цього блюда повинен бути плавким і жирним, добре підходять сорти твердого сиру, типу «Р...

Молочний коктейль для сніданку

Молочний коктейль для сніданку

Корисний коктейль з полуницею і вівсянкою опис приготування: Попассіруйте вівсянку, поки вона не потемніє (зрозуміло без масла). Збийте міксером молоко, йогурт або морозиво, полуницю, вівсянку і мед. налийте в 2 глибоких склянки коктейль і прикрасьте його м'ятою. Крупа вівсяна— 25 грам Полу...