Рецепт Маринований тунець з травами
Ось дуже простий рецепт, переважно для барбекю, але може бути приготований і на кухні.
кількість порцій: 6
- філе свіжого тунця— 6 штук
- puchok koriandra— 1 штука
- жменю свіжого листя м'яти— 1 штука
- вапно— 1 штука
- оливкова олія— 4 Ст. ложки
- сіль, перець— — За смаком
вимити, обсушити і нарізати 1 puchok і koriandra 1 жменю свіжого листя м'яти. Додати в блюдо і перемішати.
Підготовка філе свіжого тунця: вимийте і висушіть рушником.
Нарізати на шматки, покласти в блюдо з маринадом і добре перемішати. Сіль і перець знову, а потім накрити поліетиленовою плівкою і поставити в холодильник на одну годину (це може бути зроблено за день до цього).
Смажити на барбекю не надто близько до вогню, і поливати маринадом.
Подібні рецепти
Ароматна аджика зі сливами і травами
Чи можна приготувати другу страву за чверть години без масла на сковороді? Можна, можливо! І в цьому зайнятим господаркам допоможе Маггі НА ДРУГЕ для ніжної курки з часником і травами / по-італійськи. Вкуснятина! опис приготування: менше калорій, менше жиру, більше смаку і аромату! Готуємо дом...
Маринований буряк
маринований буряк — відмінний інгредієнт для найрізноманітніших салатів. розповідаю, як правильно замаринувати буряк. опис приготування: Вареную свеклу я, чесно кажучи, практично не переварюю з дитинства. Але ось парадокс — маринована буряк заходить просто чудово. Її я використовую двома спосо...
Маринований гіркий перець на зиму
Яскравий і барвистий гіркий перець можна замаринувати на зиму, щоб насолодитися його палючим смаком і в зимовий час, наприклад, при подачі заготовки до борщу, вусі, солянці або щам. опис приготування: Розрахунок інгредієнтів вказано на ємність об'ємом 0,7 L. Маринований гіркий перець подавайте...
Маринований гострий перець з медом
Як же приємно в зимовий день, на обід, відкрити баночку пікантною закуски. Вона зігріє і нагадає своїм гостро-солодким смаком про минуле літо. Зверніть увагу яке не заїжджене поєднання в заготівлі. опис приготування: Варто відзначити, що перці в банку набивати туго не слід. важливо, щоб марина...
Маринований гострий перець
Яскравий і пекучий смак гострого перцю багатьма любимо, його подають з тарілкою гарячого борщу, заарештований, рибного супу і до других страв, додають в соуси. Замаринуйте барвистий гострий перець і ви на своїй кухні! опис приготування: Розрахунок інгредієнтів вказано на ємність об'ємом 0,7 L....